– Vi gleder oss!

Førstkommende fredag kommer Violet Road til Brygga Kultursal. Haldenserne kan glede seg til en konsert med trøkk!

Violet Road så dagens lys for snart ti år siden med debutalbumet Letters. Bandet består av brødre-kvartetten Håkon, Hogne, Halvard og Herman Rundberg samt Kjetil Holmstad Solberg.

Siden 2008 har de gitt ut album jevnt og trutt. Det siste, ”In town to get you” kom i begynnelsen av 2016. De har vært på turné i hele året og det hele avsluttes i byens storstue på lørdag. Konsertene har skapt overskrifter som ”Vilt, vakkert og rått”, ”Sjarmerte hele Bodø i senk”, ”En ren nytelse” og ”Violet Road løftet taket i Ibsenhuset”.
– Det er alltid gøy når et band starter eller avslutter en turné i Brygga. Denne gangen er det finale på We are The Love Tour og bandet lover trøkk. Vi ser frem til å huse et av landets store liveband, forteller Martin Gundersen i Brygga Kultursal.

Violet Road har hatt store hits som «Can You Hear The Morning Singing», «Burning Up», «Face of the Moon» og «Good Girls».

Gutta har ikke spilt i Halden tidligere. Haldenserne kan glede seg til et fyrverkeri av en konsert med bass, kassegitar, trommer, saksofon, mandolin og korsang i skjønn forening.
– Det skal moses til for en av de siste gangene i år!

Billetter til konserten kan kjøpes her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer