-Vi gleder oss veldig til å spille på Bryggerhuset

Fredag kveld skal haldenbandet Stemning spille sin aller første Haldenkonsert på Bryggerhuset. 

Endelig skal den akustiske poptrioen Stemning holde en helaftens konsert i hjemlige omgivelser. Kanskje er det noen der ute som drar kjensel på navnet? Stemning ga nemlig haldenserne en liten smakebit av sin akustiske pop på bryggekanten bak Tista Senter under Elvelangs i høst. Bandet debuterte på Glenghuset i oktober, og nå står den aller første haldenkonserten for døren.

-Vi er spent, og gleder oss veldig til å spille på Bryggerhuset, forteller pianist Silje Kathinka Erichsen. Det er et sted med god atmosfære som vi tenker passer godt til vår stemningsfulle konsert. Vi er klare for å nyte en kveld i Halden med fine folk og formidle musikk vi liker godt.

Foruten Silje består Stemning av Eivind Mebust på gitar og Therese Leet Vist på vokal. Bandet så dagens lys for første gang i november 2016.

Stemning er Therese, Eivind og Silje.

Coverlåter med eget arrangement

Trioen covrer låter av artister de liker, og gjør det på sin egen måte med eget arrangement.

-Setlista vår består av låter som berører oss på ulike måter, forteller Silje. Den gir uttrykk for følelser knyttet til personlige opplevelser og erfaringer i livet. På lørdag blir det litt mer enn bare akustisk, for da har vi med oss trommis og bassist (Vidar Eilertsen og Lars Martin Torp) som spiller med oss på noen av låtene, blant annet Hold back the river av James Bay, Cornflakegirl av Tori Amos, Fix you av Coldplay og Bad av Michael Jackson

Bandet skal også by på noen låter uten trommer og bass, her nevner Silje First Aid Kits Emmylou og Ed Sheerans Perfect.

-Dessuten kommer vi ikke utenom flere låter av Michael Jackson, som har laget mye musikk vi liker veldig godt!

Gå ikke glipp av Stemings første haldenkonsert på Bryggerhuset førstkommende fredag! Konserten starter klokken 22.

CC: 220,-. Billetter kjøper du på Ticketmaster.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer