– Vi gleder oss til MusikkBadet

Førstkommende torsdag skal nye musikere bades av bademester Lindskog på Bryggerhuset. Denne gangen er det Per-Morten Nilsen og Country Comfort som står for tur. 

Country Comfort er et godt etablert Halden-band som har 30 års jubileum neste år. De sier selv at de har et bredt og mangfoldig repertoar som spenner fra bedehusmusikk til tradisjonell amerikansk countrygospel.
Bandet består av Torfinn Johansen, Jan Erik Karlsen, Karl Fredrik Dahl og Arnold Lexander.
– Vi gleder oss til MusikkBadet, og håper at vi kan gi publikum en trivelig torsdagskveld fylt med ulike musikalske sjangre, sier Karl Fredrik Dahl.
Han ser frem til at Country Comfort skal få presentert repertoaret sitt på best mulig måte.
– I tillegg ser vi frem til å få til en god kommunikasjon mellom oss og publikum. Det blir jo en kveld der det ikke bare skal spilles musikk, det skal også prates.

Per-Morten Nilsen er den andre artisten som skal bades. Han har sin bakgrunn fra menighetsmiljøer, og spilte ulike instrumenter i Pinsemenigheten i Halden.
– Etter en lang pause fra musikk begynte jeg å skrive egne sanger. Jeg hadde mye på hjertet og savnet å formidle noe til andre. Det har blitt en plateinnspilling, noen enkle utgivelser og en del konserter, forteller han.

MusikkBadet har allerede gitt resultater for fremtidig samarbeid.
– Jeg gleder meg til samspill med Torfinn Johansen i Country Comfort. Vi fant hverandre i forberedelsene til MusikkBadet, og har nå booket inn flere konserter sammen.

På spørsmålet om hvilke forventninger han har til MusikkBadet og bademester Lindskog er svaret kort og greit.
– Jeg forventer en løs og ledig kveld med humor og litt alvor. Dette blir en sånn ”Mellom pub og bedehus”-opplevelse. Det passer meg.

MusikkBadet arrangeres torsdag 26.mai kl. 20.30 på Bryggerhuset.

Artikkelen er betalt av Bryggerhuset.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer