– Vi gleder oss til høstens program

Sommeren er godt over halvveis, og på Bryggerhuset har de allerede planlagt høstsesongen i noen måneder. Et av byens mest populære konsertsteder har en lang liste med arrangementer klare for kulturtørste haldensere. 

Daglig leder på Bryggerhuset, Mona Cecilie Johansen, er strålende fornøyd med vår- og sommersesongen så langt.
– Vi får stadig flere forespørsler fra artister som ønsker å spille hos oss, det er veldig hyggelig! Dermed blir det også bedre kvalitet på konsertene, forteller hun og ser tilbake på noen av vårens høydepunkter.
– Blant annet var konsertene med Rayland Baxter, Magnus Berg og Dream Police veldig bra!

Listen over arrangementer som er lagt ut er lang, og Mona lover at det vil komme flere etter hvert.
– Vi gleder oss til høstens program! Haldenserne har mange bra konserter i vente, og jeg tror vi kan si at dette ligger an til å bli den beste sesongen hittil, sier hun.

13723901_1453597561332632_749675497727165004_o
Westby Band spiller 5.august.

Den siste helgen i juli kommer Doug Seegers, og den første helgen i august blir det konsert med Westby Band. 10.august blir det ny samarbeidskonsert med H2H, og denne gangen er det The Twang-O-Matics som står på scenen.
I våres begynte også Bademester Thorkil Lindskog med MusikkBad, og suksessen fortsetter denne høsten. I august skal Benedict Parton, Faber og Magne Skaug bades, og i september er det Marit Østli Trønnes og Anne Navestad sin tur.

I september blir det flere konserter i varierende sjangre.
2.september er det Zandt Nok, 9.september kommer svenske Mäbe og 16.september spiller The Human Nature og Huma Luma. 23.september er det tradisjonen tro Kulturnatt, så da blir det konsert på Bryggerhuset. På scenen skal Robert Moses & The Harmony Crusaders stå.

Utover høsten kommer det flere kjenninger og Haldenband til Bryggerhuset.
14.oktober spiller Roger Karlsson, 22.oktober blir det garantert god stemning med Belfast Express og 28.oktober står A Blue Remark på scenen.
I november kommer det en konsert som Mona regner med at garantert blir utsolgt.
– 19.november står Onkel Tuka på scenen her på Bryggerhuset. Jeg anbefaler å ikke vente for lenge med å skaffe seg billetter til den!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer