– Vi er i gang med vårens bookinger

De aller fleste liker å få en opplevelse i julegave. Kanskje dette er året hvor du skal gi noen en konsert- eller teaterbillett i Brygga Kultursal?
Toppfoto: Nordic Tenors

Brygga Kultursal går så det suser i 2016 og det er ingenting som tyder på at 2017 blir et år med færre konserter og opplevelser.
– Vi er i gang med vårens bookinger og vi legger som vi pleier vekt på bredde og noe for alle aldre. Vi skal fortsette å profilere Brygga og Halden som et godt sted å opptre, sier Martin Gundersen som er daglig leder i kultursalen.

14971046_1286305558099129_1355951965_o

Han forteller at de er godt i gang med å offentliggjøre bookinger for 2017 allerede, men at de har flere på lur. Halden-gallaen blir 14. januar, de kommer i salg fra 1. desember.
Den første konserten er 28. januar, da blir det Beatles-stemning i kultursalen. Showet har vært innom Brygga tidligere, men denne gangen er det nytt innhold og nye låter. Publikum blir tatt med på reisen til The Beatles helt fra starten og frem til og med det grensesprengende 1966-albumet Revolver og singlen Paperback Writer/Rain.

I februar er det fire svært forskjellige arrangementer å velge mellom. 5. februar blir det barnevennlig med Røhette og Ulven. 10. februar kommer Anne-Kat. Hærland med sitt show ”Gudbedre”. 18. februar står svenske Veronica Maggio på scenen og 19. februar kommer Riksteatret på besøk med forestillingen ”En mann ved navn Ove”.

I fjorårets sesong av Hver gang vi møtes på TV2 rørte Eva Weel Skram mange med sin nydelige tolkning av Henning Kvitnes sin låt ”Evig eies kun et dårlig rykte”. Kanskje vi får høre den når hun har konsert i kultursalen 4. mars?

6. mars kommer Riksteatret tilbake til festningsbyen og denne gangen har de med seg ”Kollaps i kulissene”. Hege Schøyen og Ingar Helge Gimle er i spissen for et topplag av norske komedieskuespillere så det blir garantert en morsom kveld!

16. mars kommer Nordic Tenors og 25. mars spiller Sondre Lerche. 31. mars er det duket for nok et Hver gang vi møtes-gjensyn og denne gangen er det Haldens egen Henning Kvitnes som skal spille sammen med Unni Wilhelmsen.
26.mars blir det enda mer lokalt i kultursalen med Tistedalen Musikforening.

Det er ingen tvil om at Riksteatret er fornøyde med Halden for i mai kommer de tilbake for tredje gang. Denne gangen er det en barneforstilling, Pulverheksa og vennene hennes, med Maj Britt Andersen.

Veslefrikk Teater- og Kulturverksted spiller Kardemomme By på Fredrikshald Teater nå. I mai inntar de byens storstue med en av Astrid Lindgrens mest populære skikkelser. Små og store kan glede seg til Emil i Lønneberget 20. og 21. mai.

Det er et variert og bredt sammensatt program som er presentert for 2017. Som tidligere skrevet vil det komme flere arrangementer, så hvis du ikke finner julegavetipset blant de som er lagt ut tilbyr Brygga kultursal også gavekort. Den som mottar gavekortet kan selv velge hvilken konsert eller forestilling det skal brukes på.

Følg gjerne Brygga Kultursal på facebook her eller les mer på deres nettsider.

Artikkelen er skrevet i samarbeid med Brygga kultursal.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer