Vi danser ute!

Halden danseskole flytter dansingen utendørs!

Da beskjeden om ny nedstengning kom mandag kveld var ikke Sverre Magnus Heidenberg og Sara Stang Møller ved Halden danseskole sene om å se seg om etter nye løsninger.

– Da vi oppdaget at det denne gangen ble åpnet opp for aktiviteter utendørs, svingte vi oss rundt og booket to store områder på Fredriksten Festning, sier administrativ leder for danseskolen Sara.

– Vi bare må holde hjulene i gang! Planen vår ble godkjent av kommuneoverlegen, og vi var hoppende glade.

Både Place d’Armes og plassen utenfor festningskroa ble rigget klar til undervisning.

– Vi tok med lys, musikkanlegg og antibac og alt som måtte til. Beskjeden ble sendt til foresatte og elever, og plutselig sto vi klare til å ta dem imot, i små grupper og med trygg avstand til hverandre. Været var med oss, og i den gryende vårsolen kunne vi fortsette dansetreningen, møtes og snakkes. Det fungerte overraskende bra, og tilbakemeldingene var utelukkende positive!

Sara og Sverre er opptatte av at unge skal få mulighet til å aktiveres.

– Dette minnet oss nok en gang på hvor utrolig viktig det med tilbud til barn og unge, og at de har et sted å gå til hvor de kan føle seg både sett og tatt vare på og kan gjøre noe de liker, noe som gir dem motivasjon. Det betyr noe for dem, er viktig, og har vel på mange måter aldri vært viktigere. Vi er så utrolig takknemlig for at dette lot seg gjøre!

 

Kommentarer

kommentarer