Veslefrikk setter opp farse!

 – Vi har laget en farse om camping! forteller Ylva Berger Nyborg i Veslefrikk.

Farsen Camping på Grensen skal settes opp på plattingen utenfor Fredriksten kro i juni, og den skal ta for seg alt det rare som kan oppstå når folk er på campingtur. Det er Ylva som er manusforfatter! (Nesten) alle historiene er hentet fra virkeligheten.

– Mamma har feriert mye med bobil, forteller Ylva, og mange av dem som er med i farsen har vokst opp på tur. Mye av det som skjer i stykket har faktisk skjedd i virkeligheten.

– Men ikke alt, legger mamma Monia til. Jeg sier som de gjør på den Netflix-serien jeg følger med på nå: Alt i denne historien er sant – bortsett fra det som er rent oppspinn.

Camping på Grensen er en forviklingskomedie, og tar altså plass på en fiktiv campingplass. Monia og Ylva har laget en facebookside som er en slags havn for farsen, den kan du følge med på her.

Fra venstre: Jyhe Mark, Martin Kingsrød Larsen (som holder rundt Alma Øverby Svendsen, Silje Sørby Hansen, Jonas Borge Stafsengen, Hanne Bærkas-Buer, Monia Berger-Lund, Liv Anne Fossbråten, Christo Matheson og Sigrid-Khalida Ballestad Mazloum.

Premieren er torsdag 30. juni, og så følger fire dager med forestillinger. I forbindelse med forestillingen, arrangerer Veslefrikk også et sommermarked på stevnesletta! Lørdag og søndag blir det altså både forestillinger og marked, med mat og håndlagede produkter og mye annet fint til salgs.

– Det blir både matboder, håndarbeidsboder og underholdning av ulike slag, forteller Ylva. Vi skal også ha fortellerteater inne på barnas scene.

Fortellerteateret vil foregå inne på kroa, på Barnas Scene! Dit har nemlig Veslefrikk flyttet, med kostymer og barn og øvinger og alt.

Kunne du tenke deg å ha en bod på markedet forresten? Ta kontakt med Veslefrikk da vel!

Monia og Ylva håper mange vil ta turen til festningen i juni.

– Vi håper vi med dette kan skape en ny tradisjon, sier Monia, med både sommermarked og teater i festningen! Vi vil gjerne være med og bidra til at det skjer litt mer på festningen på sommeren.

Veslefrikk begynner å øve til farsen utpå våren. Men de trenger en mann til i stykket!

– Har du lyst til å være med, så sleng deg med, sier Ylva. Du trenger ikke å ha erfaring!

– Det er sikkert noen menn der ute som kunne tenke seg å være med på teater, sier Monia, og her har de sjansen. Du må tørre å by på deg sjøl, det er et must.

Farsen spilles torsdag 30. juni, fredag 1. juli, lørdag 2. juli og søndag 3. juli.

Markedet er åpent lørdag 2. juli og søndag 3. juli.

Billetter finner du her!

(Ikke til stede for foto er Carina Herrud, samt barn og ungdommer fra Veslefrikk Teaterverksted)

 

Kommentarer

kommentarer