Veslefrikk inviterer til musikalen Annie

Det er fire uker til det braker løs med den storslåtte musikalen Annie i Brygga kultursal, og øvelsene har pågått i hele høst hos Veslefrikk. Det synges, danses og replikker terpes. Det er mye som skal øves inn før teppet går opp i Brygga kultursal 2. og 3. Desember.

Det medvirker 85 barn og ungdom i alle aldre fordelt på to forestillinger. Helt fra de aller minste fra Veslefrikk mini til de eldste på ungdomsgruppen Masken. Det medvirker også seks voksne damer fra voksengruppen minus manus som kor. Rollen som Annie deler tolv år gamle Melissa Ademi og Celine Ørmen. De sang seg begge til topps under audition til rollen i våres med klokkeklare stemmer. Det var mange som ønsket seg den rollen og alle er med i forestillingen, men i andre roller.

Melissa Ademi og Celine Ørmen synger mens Silje Kathinka Erichsen spiller piano.

Jonas Borge Stafsengen er en veteran i Veslefrikk og gestalter rollen som Oliver Warbucks. En rolle som krever både sterke skuespiller prestasjoner, sang og dans.

En musikal må selvsagt ha med orkester og Annies orkester består av : Silje Erichsen på piano og som musikalsk leder, Lars Martin Torp på bass Vidar Eilertsen på slagverk Stephan Smith på trompet.

Lars Martin Torp, Silje Kathinka Erichsen, Vidar Eilertsen og Stephan Smith.

Hunden Lucy er innom øvelsene hver uke og er også med på scenen i desember.

Celine sammen med hunden Lucy.

Historien om Annie foregår i USA, julen 1933, under depresjonen. Her møter vi Annie, en jente på 11 år, som er foreldreløs og vokser opp på et nedslitt barnehjem. Barnehjemmet blir styrt med streng hånd av miss Hannigan, som er mer glad i alkohol enn barna hun skal ta seg av. Det kjæreste Annie eier er en halv medaljong og et lite brev. I brevet lover foreldrene hennes å komme og hente henne så snart som mulig. Annie har ventet i 11 år og bestemmer seg for å rømme fra barnehjemmet for å finne foreldrene sine, men hun blir fanget av politiet og havner på barnehjemmet igjen.

Her er barna i Veslefrikk-gruppa «Fantasi» 6-8 år.

Heldigvis kommer Grace Farrell, privatsekretær til milliardær Oliver Warbucks, til barnehjemmet en dag. Hun har fått i oppdrag av Warbucks å invitere et foreldreløst barn til å tilbringe julen hos dem. Møtet med Annie blir alt annet enn det Warbucks hadde tenkt, hun sjarmerer ham i senk, men kan Warbucks hjelpe Annie med hennes store drøm om å finne foreldrene sine?

Vi lover store, energifylte numre, masse spenning og hjertevarmende øyeblikk! Veslefrikk Teaterverksted startet i 2003 og kan se tilbake på en lang rekke med forestillinger til glede for alle store og små i Halden. Musikalen Annie har vi satt opp to ganger tidligere. Det var i 2008 og 2014. Det er mange som har spurt om vi kan sette den opp igjen, og det gjør vi nå.

Billettene selges unna til begge dager så det er lurt å ikke vente for lenge om dere vil se forestillingen. Kjøp billetter her!

Velkommen til forestillinger!

Nathalie med buktaledukken som skal brukes i forestillingen. Dukken er en kopi av dukken som ble brukt i orinaloppsetningen av Annie. Ved siden av Nathalie sitter Belle.

Alle foto: Monia Berger.

Kommentarer

kommentarer