Veronica Maggio kommer til Brygga

Den svenske artisten Veronica Maggio slo for alvor gjennom i Norge i 2009. I februar kommer hun for første gang til Halden og Brygga Kultursal! 

35-åringen fra Uppsala i Sverige startet artistkarrieren sin med å bli kåret til ”Beste nykommer” på Grammisgalan i 2007. To år senere slapp hun singelen Måndagsbarn som slo gjennom som en hit og enda to år senere kom en av hennes mest spilte låter; Jag kommer.

– Vi er veldig stolte av å kunne annonsere at en av Nordens beste popartister drar på Norgesturné. Maggios konserter er på absolutt toppnivå og vi forventer et høyt energinivå, en hitkatalog uten sidestykke, allsang og dans, sier Knut Sannes i Atomic Soul.

Tidligere i år slapp hun sitt femte studioalbum; Den förste är alltid gratis, der tittelsporet ble nok en gjenganger på norske kanaler. Veronica har siden den gang turnert Skandinavia og USA. Årets høydepunkt kom utvilsomt i august da hun og 20 000 fans fylte Stockholm Stadion. Både albumet og konserten ble hyllet i media og fikk fantastiske kritikker fra alle hold.

Daglig leder i Brygga Kultursal, Martin Gundersen, er naturlig nok i ekstase over at Veronica Maggio tar turen til byens storstue.
– Det er stas når Halden nok en gang er med på turnelista til store artister. Vi er en av 8 byer i Norge og Halden er eneste stoppested i Østfold. Så nok en gang blir dette en eksklusiv opplevelse for alle i regionen. Denne gangen blir det heftig popmusikk på svensk med en av Sveriges største artister!

Les mer om konserten og billetter på Brygga Kultursal sine hjemmesider.

 

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer