Verdensbro inviterer til gratis kino på lørdag

Verdensbro presenterer Disneymesterverket Frost, en gratis kinofilm for hele familien, lørdag 19. desember kl. 12.00.

Handling:
Frost handler om prinsesse Elsa som er født med den magiske evnen å kunne skape snø og is med hendene. Til å begynne med er alt bare lek og moro, men så kommer kreftene ut av kontroll. Hennes lillesøster Anna, i likhet med kongerikets innbyggere, er uvitende om forbannelsen, men den dagen Elsa skal krones til dronning blir hun avslørt. Elsa må flykte, og i kaoset som oppstår forvandles det vakre riket om til et ugjestmildt og sprengkaldt vinterlandskap. Lillesøster Anna har imidlertid tro på at forbannelsen kan oppheves, slik at søsteren og riket kan reddes. Hun allierer seg med fjellmannen Kristoffer og reinsdyret Svein, og tar fatt på en snødekt ferd full av farer for å finne sin kjære søster.

Praktisk info
Filmen har norsk tale og har 7 års aldersgrense. Selv om filmen er rettet mot barn, består den av mye humor og alvor som også ungdom og voksne vil ha stor glede av.

Smittevern og billetter
Kinoen følger et godt og trygt smittevern og har 200 sitteplasser. Billetter og registrering gjøres i døra samme dag. Om ønskelig kan forhåndspåmelding gjøres ved å sende sms til 91567471.

Velkommen!

Her finner du Verdensbro på Facebook.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer