Velsignet av Bobben selv

Det finnes flere band fra Halden som har gjort sterkt inntrykk både på lokalsamfunnet og resten av Norge. Et av de banda er uten tvil Bobben Rolls Brennevinstrio. Med sine langt fra politisk korrekte tekster, blues-boogie gitartemaer og stemning som ikke kan sammenlignes med noe annet, var dette bandet en av de store lokale begivenhetene på starten av 90-tallet.  Medlemmene i den opprinnelige trioen er : Steinar Omar Østli,  Morten Ståle Nilsen og Tor Jahnsen.

Tre lokale musikere har tatt på seg den store oppgaven å bringe arven videre. Bobben Rolls BrennevinsTRIBUTE hadde konsert på «Høna» og stemningen har aldri vært bedre.
Forventningen til konserten var tydeligvis høy da det rant inn mennesker 2 timer før konserten i det hele tatt var i gang. Det var et tydelig spent, nervøst, men godt forberedt band som inntok scenen med godt mot da klokken slo 21:15 lørdag kveld.

IMG_4083

Flere av publikummerne var tilstede da Bobben Rolls herjet på 90-tallet og man kunne ane en viss skepsis til det nye bandet da de gikk til scenen, men i ekte «Bobben»-stil dro Håvard Dahle, Levi Sandberg og Andreas Buckholm i gang med masse «trøkk» og høyt volum.
–Denne konserten er velsignet av Bobben sjæl, Omar Østli, uttaler Håvard et par låter inn i settet. Etter hvert slapp publikum seg enda mer løs og kom opp fra sitteplassene sine for å bli med ved scenen, der festen virkelig var i gang.

Etter halvannen time med tidløse låter og utallige ekstranummer kom kvelden til en vemodig slutt og bandet var ferdig. Gjestene satt igjen med en god konsertopplevelse, og man kunne føle at Bobben-ånden hadde blitt tatt godt vare på av bandet.

Kommentarer

kommentarer