Vellykket Opera på Bryggerhuset

Det var mange vakre stemninger da sopranen Ida Gudim og barytonen Magnus Dorholt Kjeldal bød på duetter og arier i torsdagens Opera på Bryggerhuset.

De to yngste sangerne til nå i operaserien innfridde absolutt, og publikum var godt fornøyd etter kveldens seanse. De startet det hele med ”Bei Männern” fra Tryllefløyten av Wolfgang Amadeus Mozart, som minte folk i publikum på at i 2017 venter nettopp Die Zauberflöte, som den heter på originalspråket, på Fredriksten festning.
Deretter ble det ”Quando men vo” fra La Boheme av Giacomo Puccini, ”Hai gia vinta la causa” fra Figaros Bryllup også av Mozart, før de tok pause etter ”Husker du alt” fra Czardasfystinnen av Emmerich Kalman.

Etter pausen var vi innom Don Giovanni av Mozart, Tannhäuser av Richard Wagner før de rundet av med både ”Summertime” og ”Bess, you is my woman” fra Porgy&Bess av George Gershwin. Det gikk et gledens sukk gjennom Bryggerhuset da Ida sang ”O, mio babbino caro” fra Gianni Schicchi av Puccini som siste ekstranummer. Duoen ble akkompagnert av pianisten Markus Kvits.

P1030424 (2)

Neste og siste Opera på Bryggerhuset denne sesongen er torsdag 31.mars. Da kommer den svenskitalienske tenoren Marco Stella, som blant annet har sunget mye på Gøteborgs operan, men som også jobber over hele Europa.

Tekst og bilder er levert av Opera Østfold.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer