Vellykket kick-off på Venås

Denne helgen har HK Halden jenter 10 år hatt kick-off på Venåshytta. 26 jenter har kost seg med forskjellige aktiviteter i fint sommervær.
Foto: Elin Forsstrøm Vangen

Håndballsesongen er like rundt hjørnet og etter et initiativ fra en av håndballmammaene ble det kick-off for Jenter 10 år i Halden HK.
– Etter at jentene kom til Venås fikk de installert seg og lekt litt før vi startet med nyttig førstehjelp- og livredningskurs for jentene. Her stilte helsesøster Marianne Kielland opp som veileder. Alle fikk prøve seg på stabilt sideleie, Heimlich-grepet og hjerte/lunge-redning, forteller Elin Forsstrøm Vangen.
På ettermiddagen ble jentene delt i lag.
– De fikk utfordrende fysiske øvelser som ble utført. Det var stafetter og quizoppgaver. Konkurranseinstinktet var stort og det manglet ikke på motiverende heiarop!

Foto: Elin Forsstrøm Vangen

På en kick-off hører det naturligvis til med et godt måltid. På kvelden fikk jentene servert deilige hamburgere og pølser fra grillen. Utover kvelden vanket det lørdagsgodt før det var overnatting i gymsalen.
– Søndagen startet de med en frisk løpetur i skogen før Spenst-instruktør Lene Larsen kjørte en time tabata med jentene, forklarer Elin.
Det har kort oppsummert vært en super helg med mye teambuilding.
– Jentene har kost seg og er nå klare for en ny håndballsesong sammen!

14152118_10153533501826362_1958967501_o

Foto: Elin Forsstrøm Vangen

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer