– Velkommen til en hyggelig julehandel

Annonsørinnhold: Hos Gullsmed O. Førlie AS er de i full gang med juleforberedelsene. Butikken bugner blant annet av nydelige og spesielle produkter fra Georg Jensen.

Gullsmed O. Førlie AS er en av byens eldste butikker. Butikken forbindes med kvalitet, god service og personlighet. Elisabeth har jobbet hos Gullsmed Førlie i en årrekke og syns det alltid er litt ekstra gøy og spennende å gjøre butikken juleklar. Et av merkene som står i fokus er Georg Jensen.
– Nå ringer vi julen inn med Georg Jensens julevarer fra Living-serien og smykker i alle prisklasser. Georg Jensen har lang tradisjon med smykkedesign i høy klasse, forteller Elisabeth.
– Den som investerer i et smykke fra Georg Jensen vil se at det er et smykke som kan brukes til alle anledninger.

I likhet med Gullsmed Førlie har Georg Jensen over hundre år med erfaring bak seg.
– Med en historie som strekker seg mer enn 100 år, representerer Georg Jensen unik håndverksmessig kvalitet og tidløst estetisk design. Georg Jensens stil tilhørte datidens Art Nouveau-linjer, som han tilførte sin helt egen karakteristiske energi.  Den kan fremdeles gjenkjennes i Georg Jensens design i dag. Klare, flytende former beriket med utsøkte skulpturelle utsmykninger, stiliserte blomster og frodige drueklaser reflekterer hans sanselige glede ved naturen.

Den som handler hos Gullsmed Førlie kan være helt trygg på å få personlig service. Personalet har en unik kunnskap om merkene de fører. Flere av dem er gullsmeder selv og gir gjerne råd om både materiale, bruk og vedlikehold av dine smykker. Nå som julesesongen starter gleder jentene i butikken seg til å vise kundene flotte og spesielle julegavetips. Georg Jensen har også julepynt som er ettertraktet.
– Til jul kommer årets julepynt som mange samler på i begrenset antall. Det er også fine gaver til de som har alt!

Hvis det er noen haldensere som går med frier-tanker til julen så anbefaler Elisabeth dem om å ta turen innom Gullsmed O. Førlie. En forlovelsesring bør helst ikke overlates til tilfeldighetene. Georg Jensen har flere forskjellige kolleksjoner så det er stor sjanse for at du finner nettopp den perfekte ringen her.
– Georg Jensen oser av kvalitet og særegent design. Her kan man rett og slett finne den perfekte forlovelsesringen. Og tenk for en fantastisk julegave det kan bli, frister Elisabeth.

Georg Jensen tilbyr et bredt spekter av produkter. Det er  eksempelvis smykker, klokker og bestikk. I serien Living finner man kanner, karafler, klokker, værstasjoner, lysestaker, skåler og fat.
– Vi har flere produkter i Living-serien utstilt i butikken og jeg gleder meg veldig til å vise dette frem til haldenserne. Vi vet at veldig mange haldensere er kvalitetsbevisste og Georg Jensen er perfekt for den som vil ha ”det lille ekstra”, forklarer Elisabeth. Merket passer folk i alle aldre og både smykker og interiørprodukter passer flere forskjellige stiler.
– Nå har vi også fått inn mange flotte nyheter i butikken så vi gleder oss over å ønske haldenserne velkommen til en hyggelig julehandel!

 

Artikkelen er annonsørinnhold fra Gullsmed O. Førlie AS.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer