Vårlig hip-hop

Velkommen til ny utstilling i Kvartetten visningsrom.

Utstillingen vises i 4 store vinduer i Tungegården,  de som vender ut mot bybrua og krysset mellom Svenskegata og Storgata. Utstillingen kan sees fra den lille plassen (Tungespissen) med bysten av Peder Kolbjørnsen. Utstillingene oppleves fra gateplan, noe som fungerer bra i disse pandemi-tider. Det er montert en QR kode til venstre for vinduene – der kan man finne utfyllende informasjon om kunstneren

Månedens kunstner: Britt Juul.

Tittel: Vårlig hip-hop

Maleri av Britt Juul.

Britt Juul er en anerkjent kunstner, som de siste årene har bodd på Mysen i Indre Østfold. Hun er opprinnelig fra hovedstaden, og har sin utdannelse fra Akademiet i Oslo. Hun har en imponerende CV,  har stilt ut på flere på anerkjente utstillingsteder – f. eks Kunstnerforbundet, samt hatt spennende oppdrag og mange offentlige utsmykninger.

I Kvartetten kommer hun til å vise arbeider hun har jobbet med over lengre tid. Hun opplever at enkelte bilder kan ha godt av å stå en periode – for å modnes. Videre forteller hun at bildene er inspirert av omgivelsen rundt henne, som landskap, natur og hage. Om det kunstneriske arbeidet skriver hun at det er viktig at fargeflatene blir plassert riktig i forhold til hverandre, for videre å forholde seg til formatet hun har valgt. Ingen av bildene er klassisk figurative, men det vil være enkelte elementer som kan gi assosiasjoner til natur. Det kan være en mikro eller makro-verden, eller rett og slett en abstrahert opplevelse.

Utstillingen vises fra  24.04.21 til og med 19.05.21.

Vi ønsker alle velkommen til åpning lørdag 24.03 kl 13,  med god avstand og medbrakt ansvar.  Ta gjerne med munnbind.

Kvartetten består av fire profesjonelle kunstnere fra Halden: Maja Sjøstrøm, Trond Arne Vangen (Spinneriet), Øivind Koppang Eriksen og Elise Jarem.

Kommentarer

kommentarer