Vårkonsert på Aladdin Scene

Søndag 19. mars klokken 16 spiller Tistedalens Musikforening vårkonsert på Aladdin Scene!

Våren er i anmarsj og korpsmusikerne i Tistedal ønsker å ta publikummet med på en hyggelig musikalsk reise. En reise blir det i ordets rette forstand fordi musikken skal ta oss med til mange land og være innom mange sjangre. Det blir selvfølgelig marsjer et janitsjarkorps verdig også, blant annet March of the Bowmen fra Robin Hood Suite og Morgenfrisk av Oscar Borg.

Oscar Borg skal få sin rettmessige plass denne gangen med karakterstykket Ballade også. Opprinnelig ble det skrevet for fiolin, men i Tistedalens Musikforening framføres den på klarinett med 18 år gamle Sigrid Pålsdatter Lunde som solist. Sigrid spiller også fortsatt i Halden Skolemusikkorps. Verdt å få med seg!

Musikken fra Super Mario Bros «setter seg lett på hjernen», sa kultursjefen i Rakkestad da korpset var invitert til konsert der. Han ga også skryt til musikere og dirigent for det gode «Østfoldtempoet» på marsjene. Under konserten på Aladdin Scene er musikerne glade for å ha fått Haldens kultursjef, Knut Olav Brekklund Sæves som konferansier. Sammen med dirigenten, Runar Jansen, skal han ta oss gjennom konserten som også skal inneholde en dose både av Tico Tico og Count Basie. De ulike sjangrene og rytmene kommer altså på rekke og rad.

Billetter på Ticketmaster.

Velkommen til Aladdin Scene søndag 19.mars kl 16.00

Kommentarer

kommentarer