Våren inntar Tista senter

Annonse: Det er noe spesielt med lukten av våren og vakre blomster, følelsen av å kunne ha på seg tynnere jakke og gleden ved å bytte ut vinterinteriøret med noe lysere og mer vårlig. På Tista senter tar de vårfølelsen på alvor med knalltilbud, aktiviteter for barna og tips til vårlige produkter. 

Senterleder Britt Brattli stråler når hun snakker om at senteret er i vår-modus. Med omtrent førti butikker under samme tak i mange forskjellige bransjer så sier det seg selv at det er mye spennende som popper frem i butikkene av nye produkter og trender. Denne uken er det ”ille billig dager” fra onsdag til lørdag og senteret pyntes med herlige ballongkreasjoner.
– Våren er i anmarsj så vi lager litt moro her på senteret. Det blir gratis kake på fredag og gratis ballongfigurer til barna på lørdag, sier hun.

En av butikkene som er godt i gang med å vise frem vårlige klær til haldenserne er B-Young. Butikken er kjent for sine alltid imøtekommende ansatte som gjerne hjelper deg med å finne det riktige plagget. De inspirerer også haldenserne via facebooksiden og instagramsiden sin.
Butikksjef Linda-Mari Ringen Olsen er veldig klar for vårens trender.
– Vårtrenden i år preges av romantiske blomsterprint, volanger og patches. Det kan være broderier og ”lapper” på for eksempel bluser og jeans. Vi ser mye av rosatoner og en av vårens hotteste farger er rødt, forklarer hun.
De har fylt opp butikken med vårlige plagg og håper haldenserne er klare for å pakke vekk vintergarderoben.

BYoung1

Med våren kommer også gjerne ønsket om å bruke flere farger og være mer vågal med make-up. De ansatte hos Skin Tonic Halden står klar for å veilede deg i hva som passer akkurat ditt ansikt og din lommebok.
– Vårens make-up er herlig, sprudlende og våget.  Sterke, intense farger på leppene er veldig populært og gå gjerne for en matt variant, sier de.
–  Føler du deg ekstra vågal kan du blande farger og lage en helt unik kombinasjon, dette ser vi blant annet hos merker som Lancôme og Dior.

Skin Tonic har mange tips og triks for at du skal få vårens hud til å se frisk og sunn ut.
– Vårens hud er preget av naturlig og sunn glød, bruk gjerne en highlighter øverst på kinnbena og neseryggen. Øynene skal være mystiske og intense, prøv deg frem med sotede øyne – gjerne i grå, fersken og blå toner, anbefaler de.

De har også lagt sin elsk på et produkt fra Dior.
– Lip sugar scrub gir perfekte naturlige lepper. Bruk alene som en scrub og leppebalm i ett, eller som pleie for tørre såre lepper før leppestift. Denne elsker vi!
Skin1

Siv Jørgensen driver Eurosko på Tista senter. Hun er glad for at vintersko kan pakkes bort og at vårlige platåsko, ballerinasko, mokkasiner og sneakers kan tas frem.
– Stikkordene for denne sesonger er androgyn, leken og sporty. Fokuset er hælene og 90-talls platå-sålen. Hælen skal vises, og disse kan styles til både dressbukser, skinnbukser, jeans og skjørt, forteller hun. I butikken bugner det av lekre, praktiske og flotte sko til både kvinner, menn og barn.
– Denne våren skal det også være hvite Sneakers med lav eller høy såle. Fargen som er hot denne våren er nude.

Har du lyst til å lese mer om sesongens sko-trender kan du ta en titt innom Eurosko sitt inspirasjonsmagasin. Der skriver blant annet motejournalist Celine Aagaard om mules.
– Sesongens sikreste moteinvestering er et par mules. For alle som liker hæler, men som ikke føler seg bekvem med tynne stiletter er et par mules et fantastisk alternativ. De er både elegante og behagelige, og passer til de fleste antrekk. Flere motehus har byttet ut tynne hæler til fordel for skulpturelle hæler og arkitektoniske linjer. Design og komfort i en sko. Gå for et par i sort skinn, eller semsket skinn- og bruk dem til et par vide ankellange khaki-bukser, til knelange skjørt til sommerkjolen, jeansene eller til buksedressen. Dette er et par sko du kan gå i en hel dag uten å få vondt i føttene- samtidig som du er helt on point.

Eurosko2

Følg gjerne Tista senter på facebook. Der får du også informasjon om kampanjer, aktiviteter og tilbud.

Artikkelen er annonsørinnhold fra Tista senter.

Skjermbilde 2017-03-21 kl. 13.54.05

Kommentarer

kommentarer