Vannvogna Ung

NyNorsk Messing kvintett er ofte på Vannvogna Konsert & Kunsthall. De har spilt her konserter for voksne og barn. Og de kommer igjen, allerede på søndag, 3. april med ny konsert forestilling for barn nynosjerrig.

Hvordan høres en fjellmarikåpe ut? Og hvor mange ulike følelser er det mulig å uttrykke gjennom en fanfare?

I familiekonserten nynosjerrig tas publikum med på en ellevill reise, fra fjellheimen i Valdres, gjennom et bakvendtland av forvrengte fanfarer, ut på en frådende elv full av Bruckner-sitater.

NyNorsk Messingkvintett er kjent for å formidle ny musikk på en leken og upretensiøs måte, og ved å koble samtidsmusikk og scenekunst har de, gjennom 31 urfremføringer siden 2016, skapt et helt særegent lydbilde.

nynosjerrig kaster de seg inn i et rykende ferskt verk av komponist Stine Sørlie, der komponisten også deltar som utøver med stemme og resitasjon. De byr også på forunderlige fjellblomster av Nils Henrik Asheim og fornøyelige fanfarer av Ørjan Matre. Bli med Nyno og oppdag verden fra et messingperspektiv!

NyNorsk Messing kvintett ble akkurat kåret til Årets Utøver av Norsk Komponistforening.

Vi vil jobber med å  invitere flyktninger med barn til konserten

Denne dagen, i vår kafe´ skal vi ha nesten ukrainske priser, og jeg håper at flere haldensere vil spandere på ukrainere.

Hilsen

Tanya

 

Kommentarer

kommentarer