Utstilling på Strømsfoss

I dag lørdag åpnes en ny, spennende utstilling på Strømsfoss klokken 14!

Utstillere er Kari Anne Marstein, Kathrine Lindemann, Ane Egeland, Sigrid Rostad og Elisabeth Due.

Kathrine Lindman

Kathrine er smykkedesigner, og stiller ut kolleksjonene Seashell og Seaweed.

Kathrines smykker vises på Strømsfoss i sommer.

Kathrine er en kjent smykkedesigner med utstillinger og innkjøp i inn -og utland. Armbånd i Seashell ble gitt i gave til Michelle Obama da hun var her med president Obama, og det åpnet internasjonale dører! Kathrine elsker havet og arbeider og bor i Kristiansund, rett ved havet. Hennes kolleksjoner viser tydelig inspirasjon fra naturen og havet. Smykkene har en subtil bevegelighet som bevegelse i vann og er laget av små emaljerte sølvskjell i de vakreste farger.

Elisabeth Due

Elisabeth inspirers av naturens fantastiske former, farger og mønstre. Hennes kolleksjoner har et tydelig organisk preg. Hun er særlig kjent for sine organiske gifteringer, som hun har jobbet med de siste 15 årene. Elisabeth vil vise litt av ulike kolleksjoner og kan også ta imot bestillinger, gjerne med gammelt sølv eller gull.

Stor gullarmcuff i ATLANTIS-Kolleksjonen, Due design jewellery.

Sigrid Rostad

Sigrid Rostad er glassblåser og glasskunstner, og synes det er mer spennende å jobbe med flytende glass enn andre materialer.

– Det glødende, varme glasset er i seg selv en stor inspirasjonskilde, sier Sigrid. Det er noe med lyset i glasset og måten det oppfører seg på, nesten som om det er levende. Jeg ønsker å beholde denne essensen i mine arbeider og fokuserer på og skape naturlige og levende overflater.

Sigrid Rostads glasskunst.

Kari Anne Marstein 

Kari Anne stiller ut bilder på Strømsfoss Mølle i sommer.

– Det har alltid vært naturlig for meg å skape ting. Helt siden jeg var liten har jeg tegnet, malt og lagd rare ting på sløyden. Jeg liker det som er litt uperfekt, enten det er merkelige neser eller rare fargekombinasjoner. Med årene har motivene mine blitt mer og mer figurative og kanskje mindre søte enn de var for bare noen år siden. Jeg har funnet min strek, men føler meg ikke fastlåst i noen stil. For meg handler bildene mine like mye om å utforske fargene og teknikker så vel som selve motivet. Og det er viktig for meg at betrakteren får en opplevelse! Enten du blir glad og litt nysgjerrig eller kanskje litt skremt av mine figurer så håper jeg du sitter undrende tilbake.

Ane Egeland 

Ane stiller ut bilder på Strømsfoss.

– Jeg er en fargeglad dame på 46 år, født og oppvokst på Eidsvoll, forteller Ane, men bor nå i Oslo. Jeg har tegnet og illustrert i syv år, ved siden av jobben jeg har som lærer. Når jeg sitter og tegner er jeg opptatt av stemninger, av å fange et øyeblikk eller en følelse, av farger, lys og detaljer.Jeg har sjelden en klar plan før jeg starter på et bilde, men derimot prøver jeg å formidle en følelse eller en atmosfære. Jeg tegner med blekk og maler med vannfarger. Illustrasjonene blir trykket på 250 grams fineart-papir av bomull og er av beste kvalitet. Bildene passer i standariserte rammer.

Ane Egeland.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer