Utfordrer lokale dagligvarebutikker

I Halden har vi et godt utvalg av dagligvarebutikker. Nå har det også kommet en mulighet for at man kan få varene levert hjem på døren via nettstedet kolonial.no.

For 2 år siden startet ti gründere i Oslo kolonial.no. Ideen var at man skal kunne handle enkelt via en nettside og hente varene i butikken etterpå eller få dem levert hjem. I Oslo og Akershus er det etablert flere hentepunkter, mens haldenserne tilbys å få varene levert.
– Vi er en enkeltstående bedrift som tilbyr dagligvarer. Mange av varene vi selger kjøper vi fra REMA 1000, men vi har også varer fra lokale produsenter som Strøm-Larsen og Godt Brød. Utover det er vi en vanlig konkurrent til dagligvarebutikkene. Nå har vi utvidet fra Oslo/Akershus til å også dekke området fra Lillehammer og Skien til Halden, forteller Mats Andrè Kristiansen.

Kolonial.no fungerer som en dagligvarebutikk på nett.
– Konseptet går ut på at man handler enkelt via nettsiden vår og henter varene selv, eller får varene levert hjem. I Oslo og Akershus har vi totalt 26  hentepunkter, mens vi foreløpig i Halden kun har hjemlevering. Alle varene som kjøres til Halden plukkes på lageret vårt i Oslo. Dessverre har vi derfor ikke ekspresslevering i Halden, slik som vi har i Oslo. Kolonial.no er billigst på nett, og har etterhvert fått et utvalg på over 4.000 varer. Alt fra fantastiske ferskvarer til billige hverdagsvarer.

0910Kolonial-no-118

I Halden er det dagligvarebutikker så godt som over hele byen. Rema1000, Kiwi, Coop, Meny, Joker representerer mangfoldet. Kolonial.no kjøper sine varer fra Rema1000 og tilfører sånn sett ikke noe nytt til mangfoldet utover leveringsmåte.
Kristiansen forteller at siden de kjøper mange av varene sine fra REMA 1000 er de konkurransedyktige på pris. De ligger noen prosent over, men er for eksempel billigere enn Meny, Joker og Coop Mega.

– Vi har etablert oss i Halden med en kundebase, og ønsker selvfølgelig å utvikle den videre. Haldenserne kan få tilkjørt sin bestilling hver ettermiddag, det koster fra 89,-, forklarer Kristiansen.
De ønsker å etablere enda flere muligheter for at haldenserne også kan få tilkjøring til flere tidspunkt enn kvelden, og på sikt også via henting i butikk.
– Målet er absolutt å øke vår levering og tilstedeværelse i Halden i løpet av 2016.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer