Unplugged De Lillos på Brygga kultursal i mars

9. mars 2018 kommer et av Norges mest populære band gjennom tidene til Halden med akustisk konsert.

Alle har en favoritt-De Lillos. Er din Neste sommer? Kokken Tor? Tøff i pysjamas? Nå kommer de til Halden! De Lillos’ siste plateutgivelse «La oss bli fri for all nostalgi» (2017) har et akustisk lydbilde, og det er første gang De Lillos har brukt unplugged som et gjennomgående uttrykk på en hel produksjon.

Publikum uttrykte stor begeistring da De Lillos gjennomførte noen få konserter med dette konseptet i sommer, mange mente det var en spesielt frisk energi over låtene selv om elgitaren var pakket ned.

Lars Lillo har omfavnet det akustiske konseptet i sin solokarriere, men nå slenger hele bandet seg på og gjennomfører en hel konsertserie unplugged.

«Lydmessig har vi stor tro på at dette vil bli fint, der særlig det å synge flerstemt blir lettere å gjennomføre», sier gutta sjøl.

Kultursalens Martin Gundersen er svært fornøyd med å få De Lillos til Halden:

-DeLillos er en av de såkalt fire store bandene som mange av oss har relasjoner til. De startet opp en bølge med rockelåter i norsk språkdrakt sammen med mange, men først og fremst Jokke, Dumdum Boys og Raga Rockers. De har skapt minner for mange av oss med udødelige hits, mange album og fantastiske konsertopplevelser. Nå får vi opplevd låtene igjen på en nedskalert måte der de flotte tekstene og melodiene kommer til uttrykk på kanskje enda bedre måte.

De Lillos unplugged altså dere, på Brygga kultursal i mars – kom og opplev De Lillos i ny drakt. Dette vil ikke bli en halvlitersvingende partykonsert, men en stemningsfull konsert der melodi og tekst får en helt ny ramme.

Billetter kjøper du her.

Kommentarer

kommentarer