UKM-festival i Halden

Uka som kommer skal stå i UKMs navn i Halden! Hele uka fylles med arrangementer for unge, og finalen på krona er UKM-konserten i Brygga kultursal på søndag.

– Vi starter festivaluka med forfattertreff på mandag. Deretter er det foredrag, låtskriverkurs, konserter, utstillinger og mye annen kultur, forteller leder for Halden kulturskole Magdalena Sendrowicz. Det skjer noe hver dag hele uka, og søndag den 13. mars er det avslutning i Brygga kultursal med utstillinger og konsert klokka 16.

Delta selv, eller lær noe nytt

UKM er en kulturell møteplass for ungdom. På UKM kan du gjøre det aller meste som har med kultur å gjøre. Du kan enten vise frem noe du er god til, eller lære noe helt nytt.

– Band, dans, klassisk musikk, visuell kunst eller andre sjangre, her er det åpent for alle, sier Sendrowicz. Under festivaluka er det to arrangementer som har begrenset antall plasser og derfor krever påmelding, men det meste er åpent for alle. Barn og unge som vil delta på kulturmønstringen søndag, må også melde seg på. Les gjerne mer på Facebook!

Samarbeid

I år samarbeider Ungdomsklubben, Rockehuset, kulturskolen, Brygga kultursal og Halden bibliotek om UKM-festivalen.

Her er programmet for UKM-festivalen:

Mandag 7. mars: Forfattertreff med Nina Borge i Biblioteket kl 18:00

Tirsdag 8. mars: Bullshitfilteret med Oda Faremo Lindholm i formidlingssalen i Skofabrikken kl 18:00

Onsdag 9. mars: Konsert med kulturskolen i Brygga kultursal kl 18:00 og åpen scene på Rockehuset kl 19:00

Torsdag 10. mars: Låtskrivekurs med rapperen Pats Nichols kl 18:00 på kulturskolen (påmelding til kulturskolen@halden.kommune.no)

Fredag 11. mars: LAN i Brygga kultursal med Geeks fra kl 18:00 (påmelding til thomas@geeksesport.no)

Lørdag 12. mars: Presentasjon av «Gatas språk» på kulturskolen kl 16:00, et fritidsprosjekt på Låby skole i regi av Halden kulturskoleråd

Søndag 13. mars: UKM-konsert kl 16:00 og utstillinger i Brygga kultursal (påmelding)

Kommentarer

kommentarer