Tryllefløyten tar form

Rett etter påske startet byggingen av den spektakulære scenen til Tryllefløyten på Fredriksten festning. Scenen blir 40 meter dyp og nesten 25 meter bred, og er tegnet av scenografen Gjermund Andresen. Scenen vil stå klar til prøvestart 25. mai.
Tekst og foto: Malin Østli Langseth, Opera Østfold

-Opera Østfold tegner og bygger en helt unik scene til hver oppsetning. Denne gangen blir scenen formet som et åttetall, avslører Operasjef Pål Scott Hagen.

Publikum i amfitribune
For første gang tilbyr Opera Østfold en tribune som vil gi alle de 2.800 besøkende per forestilling en sitteplass i amfi. Operasjefen gleder seg til å vise frem den nye tribunen.

– Vi er stolte av å presentere en tribune som vi nå mener holder internasjonal standard. Det at alle sitter i amfi er helt klart en oppgradering fra tidligere, forteller Pål. Stolryggene er høye og det er god plass mellom hvert sete.

– Lyden vil bli god over hele tribunen, og lyddesigner Martin Meyer, som under Tosca ble omtalt som trollmannen fra Wien, er med oss i år også, forteller han videre. Alt i alt består tribunen av åtte ulike felt.

Aller først på felt D og felt A finner man ti rullestolplasser.
– Det er viktig at de som vil bestille rullestolplasser gjør det via telefon 815 33 133. Disse plassene går det ikke an å bestille gjennom ticketmaster.no, sier Hagen. Rullestolene er under Tryllefløyten også plassert i et opphøyet amfi.

– Vi ønsker alltid å strekke oss mot nye forbedringer ved hver forestilling vi setter opp. Det er viktig for oss å alltid levere høy kvalitet i alle ledd av produksjonen, avslutter Hagen.

Billetter til Tryllefløyten kan kjøpes her.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer