Trommekorpset har inntatt Øberg skole

Halden Drum Corps vokser stadig, og nå har de flytta til nye lokaler på gamle Øberg skole. Endelig har de fått et eget sted å bo.

Dere som bor i nærheten av Øberg skole har kanskje hørt taktfast tromming strømme ut fra den gamle skolebygget i det siste? Øberg har nemlig fått nye, ganske høylydte beboere. Fra januar av har Halden Drum Corps inntatt den gamle skolen, og her skal de bli. Trommegeneral Vidar Eilertsen er fornøyd. Både junior- og seniorkorpsene har vokst seg store, og nå har de fått et sted å bo også. Fra å være gjester i kjelleren på Hjortsberg skole har de nå avansert til et eget trommerom på Øberg der de kan slå seg ned for godt.

-Dette er helt fantastisk, sier en glad Vidar Eilertsen, det var fint å få dette på plass nå! Vi har blitt mange, og det begynte å bli trangt på Hjortsberg.

Det har vært mye jobb for trommesjefen og hans trommeundersåtter å flytte hele korpset med stort og smått ut til Øberg, de har lagt ned mange timer på å sortere og flytte utstyr og installere seg i nye lokaler.

-Vi har fått på plass det viktigste nå, sier Vidar, og da tenker jeg selvfølgelig på de to kaffetrakterne bakerst i rommet der.

Trommekorpset står fra januar av på egne ben, og ligger ikke lenger under kulturskolen. Det åpner opp for sponsormuligheter som blir nødvendige for  trommekorpset på sikt. Men samarbeidet med kommunen og kulturskolen vedvarer.

-Jeg setter stor pris på det samarbeidet vi har med kulturskolen, sier Vidar, og vi er glade for at det kan fortsette. De har jo vært behjelpelige med å skaffe oss disse lokalene blant annet.

Halden Drum Corps blir stadig mer populære i Halden. Allerede i januar ser det ut til at vår- kalenderen til trommekorpset blir full, med små og store oppdrag av ulike slag.

-Det er moro at det er mange som vil bruke oss, sier Vidar, vi har mange spennende oppdrag fremover. Vi har faktisk måttet si nei til noen oppdrag fordi det blir så mange som kommer tett på hverandre!

Halden Drum Corps ønsker seg alltid flere trommiser. Men vil du være med å tromme så raska på! Både junior- og seniorkorpset har bare noen få plasser igjen. Så hvis du kjenner det rykker i trommestikka, ta kontakt asap!

Du finner Halden Drum Corps på Facebook.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer