Trippelkonsert på Rockehuset

Lørdag 25. mai smeller Rockehuset til med trippelkonsert på huset. Den som dukker opp får se banda Blomst, Living Alma og Zero spille.

For en liten tjuekrone kan du få en trippel konsertopplevelse på Rockehuset lørdag. Det lokale innslaget står haldenbandet Living Alma for, men vi får også se Trondheimsbandet Blomst og Vestfoldbandet Zero på scenen:

Les mer om banda som spiller på lørdag her:

Blomst
Trondheimsbandet (som ble Osloband) leverer en ekte statusoppdatering fra midten av 20-årene. Tekstene tar tak i temaer som kroppspress, kjærlighet, flinke piker og sorg. Ida Dorthea Horpestad, og resten av Blomst byr på et unikt og ærlig innblikk i hva som foregår bak smilet til en ung voksen.
«Teppet falt da jeg traff midten av 20-åra. Det er så mye penger og makt å hente på å overbevise andre om at de ikke er nok. Det provoserer meg sterkt. Vi skjuler oss bak et glansbilde av et plaster. Her er det bare å rive av, og la det stå til.» – Ida Dorthea Horpestad.

Zero er et post-hardcore band fra Vestfold. Med Simen på gitar, Fabian på bass/vokal, Ludvig på gitar og August på trommer, lager de støy, bråk, fuzz, støy, bråk og støy. Som oftes vet man aldri om de vil gå på scenen med et hype punkshow eller et lukka støysirkus. Zero spiller musikk inspirert av band som Slint, metz og fugazi. De liker å skrike, skru alle pedaler på fullt, snakke stygt om seg selv og dansing. Om du liker å danse eller stå med henda i kryss, så er dette bandet for deg.

Living Alma er et indie/folk band fra Halden i Østfold. De slapp nylig sin første EP, Sleepy Sun, ut på det store internett. Bandet inkluderer Ingvild Sivertsen, Haavelsrud-brødrene Ben og Affen, samt Jørgen Nilsen og Tor Håkon Ramdal. Ep-en er laget i storstua Athletic Sound med Dag Erik Johansen i kontrollrommet. Med sine røtter planta i folk-rock-sjangeren tar Living Alma inspirasjon fra nåtidas indie-pop-scene, med et hint av 60-talls-soul og psykedelisk rock.

Konsertene starter klokka 18:00 og koster 20 kroner (vi tar Vipps).
Det er fri alder og konserten er rusfri som alt annet på Rockehuset.

Kommentarer

kommentarer