kanDusi

Trippelkonsert på Aladdin lørdag kveld

Lørdag 22. oktober spiller Laurits Mosseby Orkester på Aladdin scene! Med seg har de både oslobandet Pelicat og Jesse Tomlinson.

Det er lenge siden vi har hatt gleden av å se fuzz-pop-orkesteret Laurits Mosseby Orkester på scenen i Halden, men lørdag 22. oktober skjer det altså!

Hva holder dere på med nå for tiden?

– Nå om dagen driver vi og spiller inn nye sanger, og jobber mot et nytt album, forteller orkestermann Laurits Mosseby.

Laurits Mosseby Orkester er ett av mange bandprosjekter for unge herr Laurits, han er som kjent også involvert i både Göttemia og Gringo Bandido. I orkesteret er han imidlertid vokalist og bassist, og står i front. Bandet ble starta i 2015, og foruten Laurits er besetningen sånn som det her: Casper Støten (Good Time BBQ Blues Band) på gitar, Simen Følstad Nilsen (Embla & The Karidotters, Aiming For Enrike) på gitar/orgel/synth og Mads Golden (The Phrenic) på trommer.

I 2018 kom albumet Our Greed:

Lørdag 22. oktober inntar de altså Aladdin scene sammen med det oslobaserte popbandet Pelicat.

– De spiller en type musikk som kan minne om gammel George Harrison, Tenage Fanclub og Harry Nilsson, forteller Laurits.

Tredje bein i konserten er Jesse Tomlinson, kjent fra både Chooglin og The Good Time BBQ Blues Band! Dette blir Jesses første soloopptreden!

Sånn oppsummeringsvis dere: Laurits Mosseby, Pelikat OG Jesse Tomlinson på ett brett lørdag 22. oktober på Aladdin. Dørene åpner 19, konserten starter 20.

– Dette blir en koselig kveld med masse god alternativ pop-rock, sier Laurits.

Billetter til konserten finner du her!

 

 


 

Exit mobile version