Trippel pakke på Bryggerhuset

Lørdag kveld kan du oppleve hele tre band på Bryggerhuset. Først blir det punkrock med Lucky Malice og Freedumb klokka ni. Klokka elleve blir det stilskifte, når punkrocken viker for americana med Nashvillebandet Cordovas.

Lucky Malice er Linda Haug på gitar, Hanna Fauske på bass og Karine Brække på trommer. De har spilt punkrock sammen i fjorten år, og har tre album på samvittigheten – tillegg til andre utgivelser på det lokale plateselskapet Tonehjulet Kräftpest. Bandet turnerer Europa rundt.

-Vi spiller melodisk punkrock med masse energi, forteller gitarist i Lucky Malice, Linda Haug. Vi synger på østfolddialekt og på engelsk.

Lucky Malice har innspillingsplaner for sommeren:

-Vi dropper turnévirksomhet i sommer for å lage låter til en ny plate, forteller Linda. Vi har såvidt begynt, og vi spiller en ny låt på lørdag.

Ellers blir setlista variert.

-Vi kommer til å spille mye fra plata vi ga ut i fjor –Misfit – men vi spiller også noen hits fra de andre utgivelsene. Det blir et variert, men ganske hardt sett.

Freedumb

Jentene i Lucky Malice er fans av band nummer to på scenen lørdag; Freedumb.

-Vi har spilt sammen med Freedumb mange ganger før, forteller Linda. Karine har gjestevokal på den forrige plata deres Feeding the tapeworm. Vi ble booket sammen med Göttemia som en labelfest på Krøsset i Oslo torsdag 14.juni, og Torstein tok initiativ til å gjøre en Østfold helgeturné av det hele. Vi ville være med. Vi spiller på Havnerotta i Fredrikstad på fredag.

Freedumb er et punkrockband, med solide elementer av rock, hardcore og thrash. Freedumb per 2018 er;  Torstein Eriksen på bass og vokal, Kim Trøbråten på gitar og Arne-Magnus Fjelle på trommer. I mai slapp de singelen Stuck in A Dream, og på Bryggerhuset lørdag vil de spille både nytt og gammelt materiale.

Linda satser på full trøkk lørdag.

-Tonehjulet Kräftpest er Haldens mest aktive og mest eksporterte leverandører av punk og annen alternativ musikk for tiden, sier Linda. Vi håper folk i Halden kommer og støtter oss når vi gjør ting i egen by. Vi stiller med to band som har opparbeidet seg god live-erfaring, og som vanlig vil vi gi alt. Vi lover god stemning!

Konserten med Lucky Malice og Freedumb starter klokka ni. Billetter finner du her.

Cordovas

Alle gode ting er tre, og band nummer tre på scenen på Bryggerhuset lørdag kveld er det Nashvillebaserte americanabandet Cordovas. Cordovas ble dannet i 2011 av låtskriver og musiker Joe Firstman. Cordovas er Joe Firstman på bass/vokal, Jon Loyd på tangenter/vokal, Lucca Soria på gitar/vokal og Graham Spillman på trommer/vokal. Bandet har utgitt både konsertalbum og studioalbum, og er nå snart klare med sitt andre studioalbum.

I følge Tom Skjeklesæther er det møteplikt konserter med Cordovas, og hei – vi lytter til ekspertene – gjør vi ikke?
Cordovas-konserten begynner klokka 23. Billetter finner du her.

Kommentarer

kommentarer