Tre nøtter til Askepott

Midnattskonsert i Asak kirke

Tistedalens Musikforening inviterer igjen til midnattskonsert lille julaften. Musikalsk leder er Runar Jansen. Det loves god julestemning fra første tone, og Asak kirke skal sette en fin ramme rundt konserten for besøkende og musikere denne spesielle kvelden.

Hvem har ikke fått med seg Knut Risans fortellerstemme i Tre nøtter til Askepott, og for flere generasjoner er filmen fra 1970-tallet en like stor selvfølgelighet som julelys, julemat og gaver. Så populær har eventyrhistorien vært at det ble laget en ny versjon her til lands med Astrid S og Cengiz Al i 2021.

Som Askepott og sangsolist denne førjulskvelden, er Aurora Berger Grosvold. Hun skal også framføre Grown-Up Christmas List, kanskje mest kjent fra debutalbumet til Michael Bublé: «…So here’s my lifelong wish My grown-up Christmas list. Not for myself, but for a world in need….”

Nordnorsk julesalme, skrevet av Trygve Hoff, ble introdusert i en adventsserie for barn i 1985. I de senere år har sangen blitt selvskreven som en del av juletradisjonen for svært mange, og framførelsen vil helt sikkert bli et flott minne å ha med seg. Fløytist Elin Karlsen er solist på den vakre melodien.

Det ønskes et varmt velkommen til julekonsert, og billetter finner man på Ticketmaster.

Kommentarer

kommentarer