Tre band på to dager på Siste Reis

Etter å ha avholdt sin første ‘Pønkråkkfestival’, med seks band fordelt på tre dager, i helgen er det igjen klart for mer hardtslående musikk på Siste Reis Pub. Først ut er danske Out Of Bounds og Østfoldbandet Freedumb.

Freedumb (Moss/Halden) har vært en del av den norske punkescenen siden tidlig 2000-tallet. Trioen har turnért store deler av Norge og fått en drøss med gode anmeldelser, også i utenlandske blogger og webzines, som InEffectHardcore og Snoozecontrol, samt kjærlighet fra både strømmekanalene og diverse radio på singelslipp de siste årene.

Freedumb består idag av Torstein Eriksen (vokal/bass), Kim Trøbråten (gitar) og Arne-Magnus Fjelle (trommer). I 2017 ble Petter Cindahl (Bits Between) ny trommeslager i bandet. Bandet signerte med Big Day Records og spilte inn 9 låter i studio til et nytt album. Høsten 2017 gikk Petter på tragisk vis bort og Freedumb la alle prosjekter på hold en lengre periode og sørget over tapet av sin gode venn og trommeslager. Vinteren 2018 ble Arne-Magnus Fjelle (Blodstrupmoen) med som trommeslager og bandet slipper albumet Post Modern Dark Age vinteren 2019 på Big Day Records

DEATHCRUSH
Euro Dance møter Grunge, No Wave krysset med Svart Metall og Støy som kjemper i kamp med HipHop sier du? Herlig!

Hele denne potpurrien av uhemmet primal og overraskende catchy og dansbar musikk er båret frem av Deathcrush, et kultfenomen-gone-VG-lista-fett band som nå endelig er klare med sitt første album etter nådeløs turnéring ispedt dryppvise singleslipp.

Deathcrush debutalbum MEGAZONE, et album som hverken er nostalgisk eller historieløst, sluppet på Bergens smått legendariske Apollon Records 8. Mars. Ikke nok med det! Plata ble delvis spilt inn hos Athletic Sound i Halden!

Dagbladet trilla en 5’er og sa: «Deathcrush serverer vorspielgalskap, dansemoro og metal-fest, alt på en gang.»

Konsertstart kl 20.00 begge dager!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer