Torgeir Waldemar på Siste Reis i helga

Fredag 11. oktober klokken 20 kommer Torgeir Waldemar for å spille på Reis!

Torgeir Waldemar kom som et lyn fra countryhimmelen da han debuterte med EP-en Take Me Home i 2012. Og lynet skulle bare skinne enda klarere når han ga ut sitt selvtitulerte album i 2014 og ble spellemannsnominert i klassen for årets nykommer. Tre år senere kom ‘den vanskelige andreplata, No Offending Borders, som tydeligvis ikke var vanskeligere enn at han fikk en spellemannsnominasjon til. Denne gangen i klassen Rock.

Hans siste utgivelse, Jamais Vu,  er et minialbum med nye innspillinger av låter han har gitt ut tidligere.  Gamle sanger om igjen’ var det en gang noen som sa, og man kan godt si at det er det Torgeir Waldemar gjør på Jamias Vu. ‘Jamais vu’ er et noe mindre kjent begrep enn ‘déjà vu’, og betydningen av det er rett og slett det motsatte. Der ‘déjà vu’ er en ny opplevelse som føles kjent, eller som at du har opplevd akkurat den situasjonen før, er ‘jamais vu’ at en kjent situasjon eller opplevelse kjennes ukjent og ny.

«Låter står aldri stille, i alle fall ikke for meg, de vil videre. Etter noen år med livespilling har mange beveget seg et godt stykke fra der utgangspunktet var. Derfor har jeg ofte en opplevelse av Jamais Vu, og det var slik denne utgivelsen ble født», sier Torgeir Waldemar.

Bortsett fra opptredener med hans tidligere band The Goo Men ( og kanskje Jake Ziah?) blir dette Torgeirs første konsert i Halden, i hvert fall som soloartist.

Konsertstart kl 20.00

Billetter på Hoopla.no.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer