Torgeir og kjendisene til Sponvika

Lørdag 27. mai er det klart for årets første store utekonsert hos Sponvika Vertshus. Alt ligger til rette for en aften med høy allsangfaktor når Torgeir og kjendisene gjester bryggekanten.

Haakon Selmer Olsen driver Sponvika Vertshus og han ser frem til nok en fin sommer i vika. I fjor var det en lang rekke med artister som tok turen innom og mange gleder seg allerede til sommerens konserter. Selve sommerprogrammet er ikke lansert enda, men at det blir liv og røre førstkommende lørdag er det ingen tvil om.

Torgeir og kjendisene er antageligvis en av Norges beste partyband og de er kjent for allsang, folkelighet og trøkk. For noen måneder siden vant de Spellemannspris og de har som regel bare et mål for konserten – det er å underholde publikum.
I 2016 ga de ut plata ”En runde til” og med låtkatalogen de har med seg på tur blir det en god miks av gamle og nye låter.
Planen for konsertene i 2017 er å levere ”Best of show”.
– Det inneholder alle slagerne  fra » Vi tar det som det kommer» som toppet Norsktoppen i 1993 , via » Jippee, Jai, Jai » og «Kyss meg bak» til nyversjonen av «Jeg er fyllesjuk idag» som er den aller nyeste. Dette blir et forrykende show. Her er det allsanghits fra de siste 23 år som står i kø og venter på å bli sluppet løs, forteller de.

– Vi gleder oss til sprell og feststemt musikk. Billetter selges i døra fra kl. 19, forteller Haakon.

Les mer om konserten her. 

Kommentarer

kommentarer