Torgeir og Kjendisene til Bryggerhuset

Annonsørinnhold: Fredag 11.november blir det antagelig høyere partyfaktor enn normalt på Bryggerhuset. 2015 var et toppår for Torgeir og Kjendisene, og de innfrir minst like bra i 2016. 

Bryggerhuset er stedet for den store bredden i kulturlivet i Halden, Østfold og nasjonalt. Til og med internasjonalt med en lang rekke artister og band som tar turen innom. Senest irske Janet Devlin på fredag. Men fredag 11. november blir det ganske så annerledes. Da kommer bandet som er kjent som et av Norges beste partyband.

Torgeir og Kjendisene så dagens lys tidlig på 90-tallet og har hatt hits som ”Vi tar det som det kommer”, ”Jippee, jai, jai” og ”Jeg er fyllesjuk i dag”. Det har fenget generasjoner av nordmenn og førstkommende fredag er det haldenserne sin tur til å gynge med ølen i hånda mens man synger med.
– Etter ønske fra et trofast publikum skal vi levere et Best of-show som inneholder alle slagerne våre. Det blir et forrykende show med allsanghits fra de siste 23 år som står i kø og venter på å bli sluppet løs, forteller Torgeir. De gir ut nytt album 18.november og lover at haldenserne skal få en smakebit fra minst en av de nye låtene.

– Studio er bra, men scene er best. See you on the road!

Torgeir og Kjendisene består av Torgeir Hansen, Per Kværner, Lars Petter Holstad og Dag Vidar Kruse. Sistnevnte er haldenser.

Konserten er fredag 11.november kl. 22.
Det er rabatterte priser på billettene frem til 10.november. Les mer her. 

Artikkelen er annonsørinnhold fra Bryggerhuset.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer