Topp norsk country på Siste Reis torsdag

På torsdag er det duket for den første i en serie med solokonserter på Siste Reis denne høsten. For å kunne opprettholde god avstand mellom konsertgjengerne har de valgt å kun ha solokonserter, slik at det blir plass til noen flere deltagere på hver konsert.

Først ut er to av de beste countryartistene Norge har å by på om dagen. Roy Lønhøiden er en av det norske innlandets fineste diktere. Med countrymusikken som trofast følgesvenn har han utgitt fem strålende soloplater med finstemte, som oftest akustisk baserte låter i stillfarne og lavmælte arrangementer. Som tekstforfatter har han gang på gang vist at han mestrer sjangerens evige mantra om «tre grep og sannheten».


Johan Berggren har en stadig stigende stjerne på den norske countryhimmelen. Hans andre album, Lilyhamericana, fikk strålende kritikker, og for sin tredje plate har han tatt turen til Halden og Ole Evenruds Hitsville Studios. På sensommeren i år spilte han også på Rød Herregård sammen med The Salmon Smokers og Luke Elliot, i tillegg til at han i fjor spilte på Siste Reis, så det er altså en ekte Haldenvenn vi får besøk av her.


Konsertstart kl 19.00

Billetter på hoopla.no.

Kommentarer

kommentarer