Tons of Rock søker frivillige

Har du lyst til å jobbe som frivillig på Norges tøffeste rockefestival? Da bør du ta turen innom Tons of Rock sine nettsider og registrere deg. Anbefalingen kommer fra Haakon Selmer Olsen og Inger Lind Edvardsen.
Foto toppbilde: Joachim Bratteli

Haakon Selmer Olsen og Inger Lind Edvardsen jobbet begge på fjorårets festival, og har fått erfaringer de ikke ville vært foruten. Haakon er kjent fra kokkemiljøet, og hadde ansvaret for mat på festivalen.
– Jeg elsker rock og er så stolt av alt vi får til med Tons of Rock på festningen. Det er gøy å jobbe sammen med andre frivillige på festningen, og festivalen tar godt vare på sine frivillige, forteller han. Det er mange forskjellige arbeidsoppgaver man kan melde interesse for. På nettsiden finner du oversikten som består av blant annet logistikk, renovasjon, bar/servering, artistvertskap, stagecrew, campingvertskap og transport.
– De frivillige er hele livsnerva til festivalen. Uten frivillige klarer vi ikke å lage Norges tøffeste festival, sier han og oppfordrer alle interesserte til å sende inn søknad.

10982126_10153001780895872_2770967796826411700_o-1024x684
Kjøkkencrewet på årets festival. 
Fra høyre: Inger Lind Edvardsen, Kathrine Nygaard, Haakon Selmer Olsen, Hanne Lund-Nilsen, Frank Andre Murtnes og  Ole Fratzke Eilsø

Alle frivillige får minimum et dagspass til festivalen. Jobber du flere skift får du festivalpass. En av de som syns denne ordningen passet perfekt er Inger Lind Edvardsen. Hun jobbet på kjøkkenet på årets Tons of Rock.
– Frivilligjobben er perfekt for en som meg som kun tåler moderate mengder med rock. Jeg ville sannsynligvis ikke løst inn festivalpass, men fikk en passe dose ved å jobbe på festivalen, sier hun. Hun er glad for erfaringen hun fikk, og syns det var spennende å få en sniktitt i kulissene på hvordan en stor festival gjennomføres.
– Vi frivillige opplever mye morsomt sammen som man ellers ikke ville opplevd. Er ikke alle som har lagd mat til og servert store band som Volbeat.

Ønsker du å lese mer om å være frivillig på Tons of Rock? Oversikten finner du her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer