Tolv tips til helgen

Denne helgen skjer det mye forskjellig i Halden. Det er noe for både små og store, konsertgjengere og historieinteresserte.
Foto: Per Grunde Weydahl‎

Boklansering
Fredag lanseres boken ”Den hvite dame” av Tom Thowsen på Notabene Tista Senter. Boken gis ut av Fredrikhalds bokforlag.

Se Busterudparken med nye øyne
Denne uken står det et ”camera obscura” i Busterudparken. Vi anbefaler deg å ta turen innom og oppleve parken med helt nye øyne.

IMG_0213

Konsert med Mixdur
Fredag og lørdag inviterer Mixdur til konsert i Fredrik IIIs hall på Fredriksten festning. De skal synge Simon & Garfunkel. Sangene er arrangert for kor av Simon Ljungman og Fredrik Berglund utfra tesen «Et inspirerende korarrangement er et arrangement der alle stemmene kjenner at de synger en melodi».

Konsert med Torgeir
Fredag kveld spiller Torgeir fra Torgeir og kjendisene på Grand Bar. Det loves en akustisk aften med slagere og allsangfaktor.

Historieseminar
Lørdag arrangerer Fredriksten kommandantskap, Høgskolen i Østfold, Halden historiske Samlinger og Fredriksten festnings venner historisk seminar på Fredrikshald teater.

Utstilling på Rød
Forrige helg åpnet Galleri Lille Martine utstilling på Rød med kunstneren Glenn M. Skibsted. Utstillingen er åpen denne helgen også.

Høstkonsert
Lørdag kveld er det konsert i Immanuels kirke med Aasmund Kaldestad og gjester. Det fristes med variert repertoar fra musikaler, viser, popsanger og klassiske perler.

Roger Karlsson
Svenske Roger Karlsson tar turen tilbake til Bryggerhuset lørdag kveld. For å beskrive Roger Karlsson har ordene ”rødvinspoet” og ”punktrubadur” blitt brukt. Han har personlig fremførte, billedlige tekster og sterke låter. Hans stemme og innlevelse bærer hele veien frem.

Oktoberfest
Er du glad i god drikke og skikkelig oktoberfest-stemning bør du legge turen til Halden Mikrobryggeri lørdag kveld.

Søndag på museet
Legg søndagsturen til Fredriksten festning og museet. Der kan du ta turen innom utstillingen som er satt opp i anledning av at Halden i år feirer 350-års jubileum.

11947515_1626265514298923_3503835138621284486_n

TV-aksjonen
Søndag kan du bidra til at Regnskogfondet får et godt resultat på årets TV-aksjon. Meld deg gjerne som bøssebærer!

Loppemarked på Berby
Frister det med et loppemarked på søndag, kan du ta turen til Berby Herregård. Der er det loppemarked og salg av kaffe/vafler til inntekt for Flyktninghjelpen.

Kommentarer

kommentarer