Tistedalsmusikken inntar teateret

Søndag 27. mars klokken 16 inntar Tistedalsmusikken Fredrikshalds Teater for å spille perler fra film- og musikalverdenen med solist Margrete Gaulin Simensen i front.

Det er lenge siden de har spilt foran folk nå. Musikerne i Tistedalsmusikken er klare for å spille konsert i teateret etter en lang koronapause.

– Temaet er filmmusikk og musikaler, forteller dirigent Knut Henriksen. Vi skal spille fra noen av de meste kjente musikalene, som for eksempel Phantom of the Opera, og West Side Story. Det er kjent og kjær musikk for de fleste dette her.

Knut Henriksen dirigerer.

I tillegg til velkjente musikal-skatter, vil Tistedalsmusikken by på perler fra filmverdenen i teateret neste søndag.

– Vi skal blant annet spille Skyfall, forteller Knut, det er jo en av de kuleste James Bond-låtene. Og så skal vi spille temaet fra Pirates of The Caribbean.

Tistedalsmusikken har måttet avlyse mange konserter de to siste årene.

– Dette blir en fin måte å starte opp igjen etter en lang, brokete periode, sier Knut. Vi har mista mange konserter! I flere tilfeller har vi øvd helt frem til konserten, og så har det blitt avlyst bare noen dager før. Vi mista jo blant annet jubileumskonserten vår. Men den skal vi ta igjen senere!

Margrete Gaulin Simensen er kveldens vokalist, og står i front med sin vakre stemme.

– Margrete er suveren, sier Knut. Det blir veldig gøy å spille i teateret på søndag. Vi trenger å komme oss på scenen igjen, og kjenne på møla og nervene, og bygge oss opp igjen etter en lang periode uten spilling. Dette blir moro!

Billetter til konserten finner du her!

 

Kommentarer

kommentarer