Tips til helgen

Denne fredagen er det premiere for Juleselskapets musikal Nøtteknekkeren! Men det skjer andre ting i byen også, se bare her:

Fredag

Endelig kan Juleselskapet invitere til sin jubileumsforestilling! Musikalen Nøtteknekkeren settes opp i Fredrikshalds Teater den kommende uka. Premieren starter klokka 18.

I Brygga kultursal settes klassikeren Natt i Nisseland opp i to omganger denne helgen. Fredagsforestillingen starter klokka 18.

Ønsker du en litt mørkere sinnstemning på freddan, kan du gå på Morks konsert Nordisk Svart Union på Vannvogna. Den starter klokka åtte.

Lørdag

Ylva og Martin fortsetter med sine eventyrteaterstunder i Veslefrikks lokaler i gågata. Lørdag spiller de Reveenka klokka 11.

Har du vært på Afternoon tea  noen gang? Hver lørdag dekker Nina Garder på to bordsetninger med Afternoon tea på Fru Østgaard: En klokka 12, og en klokka 15.

Etterpå kan du gå innom Showroom 13, og se Anne Sofie Heidenbergs fine bilder på veggene i butikken!

På Vannvogna kan du gå innom en utstilling med både malerier og fotografier med kunstnerne Knut André Vikshåland og Anders Aabel. Dessuten blir det konsert der på kvelden! Generation Live Band Chicago spiller klokka 20!

Det blir flere julemarkeder i Halden denne helgen! Lørdag blir det julemesse i Watvedtveien 11 mellom 12 og 16.  Det er også Julemarked på Prestebakke samfunnshus fra 11-16, og dessuten en julemesse i Halden Husflidslag i Svenskegata mellom 11 og 15.

I gågata inviterer Kunstgården til ny utstilling med mange spennende kunstnere! Åpen mellom 11 og 16.

Klokka 12 er det vernissage for Ari Behn-utstillingen på Galleri Rød! Dit kommer også  kunstnerens søsken for å samtale med gjestene.

På sydsiden blir det julete teater i matinéformat, musikalforestillingen Natt i Nisseland starter klokka 13, og er ferdig 15.

På nordsiden går teppet opp for Juleselskapets lørdagsforestilling av musikalen Nøtteknekkeren klokka 15.

Lyst til å høre live julemusikk? Det blir Julekonsert med Country Comfort på Normisjon i Aspeveien 1 klokka 18.

Det blir ikke julemusikk når Messershcmitt rigger seg til for plateslippkonsert på Reis, men det kan bli ganske gøy allikevel! Konserten starter klokka 19.

Klokka 19 inviterer også Halden Eksperimentelle Kunstsenter til åpning av sin vindusutstilling Øvelser i tilpasning klokka 19. Det blir mat, kunst og musikk i gata!

Søndag

Ari Behn-utstillingen er åpen fra 12 til 16 også på søndag. Kafeen er også åpen!

På Rokketunet inviterer Berg Bygdekvinnelag til Julemarked mellom 11 og 16.

Søndag inviteres det til Familiejulebord på den gamle kommandant! Det blir tradisjonell julemat laget fra bunnen av, og kanskje kommer nissen…

Utstillingen på Vannvogna med Knut André Vikshåland og Anders Aabel kan beskues i kafeens åpningstider på  søndag.

Klokka 15 går teppet opp for søndagsforestillingen til Juleselskapet i teateret!

Søndag blir det Julekonsert med Mixdur i Berg kirke! Konserten starter klokka 19.

Samtidig, i Immanuels kirke, inviterer Det norske Blåseensemble til konsert klokka 19. De skal spille Juleoratoriet!

God gjørehelg!

 

Kommentarer

kommentarer