Tips til helgen

Kulturkalenderen er mindre tettpakket enn normalt denne førjulshelgen. Kanskje er det ingen som vil konkurrere med Folk i Haldens 20-årsjubileum? Det er nemlig helgens store happening.

Denne helgen er det siste muligheten til å få med seg Kommandantens norsk-britiske julebord i indre festning. Her serveres det ribbe, Yorkshirepudding og levende musikk. Kommandanten byr på julemat både fredag og lørdag.

Helgens store happening.

Fredag er det premiere for årets Folk i Halden på Brygga kultursal klokka sju. I år feirer Folk i Halden 20-årsjubileum, og det er duket for noen historiske overraskelser i årets show. Men Folk i Halden lover også å slippe til yngre krefter på forestillingen, så her er det bare å finne seg en billett på flekken.

Etter at kalaset er over på kultursalen fortsetter festen på Bryggerhuset, der stelles det i stand Folk i Halden-nach fra klokka ti og utover. Tom Skjeklesæther er DJ.

Tom Skjeklesæther er DJ på Folk i Halden-nasj på Bryggerhuset fredag og lørdag.

Lørdag

Noen hockeyfans der ute? I ishallen arrangeres det jubileumskamp mellom Comet og Sparta Warriors klokka 15.00, bli med og lag stemning når tidligere rivaler møtes på isen. Hvis du foretrekker bøker fremfor puck kan du ta en tur på Køhn Libris i stedet. Der stiller Bjørn Andersen til boksignering med sin nye bok Fest og Arbeid mellom 12 og 14.

Klokka 13 skal det jules litt ekstra på Tista senter, da drar Frank Skovrand og Barnas Julekor i gang en julekonsert sammen med Army Gospel i handlesenteret.

Litt senere på lørdag kan du spikre julestemningen i Aremark kirke, der synger de julen inn med tradisjonelle julesanger og allsang. Ta en pause fra gavehandelen og nyt julestemningen i Aremark kirke.

På kultursalen er det klart for nok en jubileumsforestilling for Folk i Halden klokka sju. Også denne kvelden fortsetter festen på Bryggerhuset med Tom Skjeklesæther som platespinner etter teppefall på kultursalen.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer