Tips til helgen

Vi er på vei inn i årets fjerde helg. Det er noe stillere på kulturfronten enn til vanlig, men det betyr ikke at det ikke er noe å finne på!

På fredag inviterer Kommandanten til musikkpub i sine sjarmerende lokaler. Denne fredagen er det akustisk musikk som står på menyen, i tillegg til lapskaus og pølser altså. Marit Trønnes og hennes band inntar scenen i åtteslaget, og spiller akustisk visepop ut kvelden.

Nede på sydsiden er det americana som står på menyen på Bryggerhuset. Lucky Lips feirer tiårsjubileum i år, og nå er de ute på veien med sin jubileumsturné. Her forventes det både trøkk og stemning.

Lucky Lips spiller americana på Bryggerhuset fredag kveld. Vær der eller vær firkant.

Lørdag

Rykker det i dansefoten, kan du få utløp for rykningene på Frivilligsentralen lørdag mellom 14. og 16. Da spiller nemlig Firerkvartetten opp til dans i Violgata 14. Finn en dansepartner, få på deg danseskoa og kom!

På Siste Reis er det klart for Charlotte & The Co-stars lørdag kveld. Her blir det rå rock med en dæsj av seksti- og søttitall. Charlotte og bandet er ifølge arrangøren «melankolsk uten at det blir håpløst, skittent uten at det blir møkkete og mørkt uten at det blir svart».

På Brygga kultursal vil det bli mer enn en dæsj sekstitall når Alt fra The Beatles tar for seg utgivelsesåret 1967. Prosjektet It was fifty years ago today – Alt fra The Beatles har satt seg fore å spille seg gjennom hele den svære sangkatalogen til Beatles, og de går kronologisk til verks.  Bandet er nå inne i sitt femte år med sin systematiske og omfattende Beatles-hyllest.

Tvers over torget og ned i kjelleren på Mikrobryggeriet blir det også coverkonsert lørdag kveld. Her går haldenbandet Emerald Lies på scenen klokka ti, og de har planer om å spille Deep Purple hele kvelden.

Ut og gjøre!

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer