Tips til helgen

Denne uka kommer jula til Halden! På festningen arrangeres det Julemarked, og det er flere julemesser rundt omkring i byen. Men det skjer mye annet også, se bare her:

Fredag

Den første julemessa du kan gå på denne helgen starter allerede klokka 12 fredag, og avholdes på Tabernaklet i Ole Dahls gate. Her kan du få kjøpt julekaker, håndarbeid og diverse spiselige produkter.

På fredag inviterer Halden Topphåndball til quiz-show med DJ Øivind Strøm på Bryggerhuset, musikk og god stemning klokka 21.

Lørdag

Lørdag kan du gå på Julemesse med Halden Husflidslag i deres lokaler i Svenskegata 2 mellom 11 og 15. Det er også Julemesse på Frelsesarmeen på lørdag, den er åpen mellom 10 og 15.

I gågata åpner Halden kunstforening dørene for sin Medlemsutstilling i Kunstgården klokka 11.

Lørdag er det klart for årets Julemarked på Fredriksten festning! Her blir det masse god mat, god julestemning og mange flotte ting å få kjøpt. Dørene åpner klokken 11, og markedet er åpent til 18.

Har du vært på Afternoon tea på Fru Østgaard noen gang? Hver lørdag dekker Nina Garder på lekre bord med deilige bakevarer, makroner og annet snask. Det er to bordsetninger: En klokka 12, og en klokka 15.

På Galleri Rød er det klart for andre utstillingshelg for Glenn Marius Skibsted mellom 12 og 16. Herregårdskafeen er naturligvis åpen samtidig!

Har du lengtet etter julebordstemningen? På Sponvika Vertshus julepynter de restauranten og inviterer til Julebord klokka 17 lørdag.

På Vannvogna er det utstilling av malerier og fotografier av henholdsvis Knut Andrè Vikshåland og Anders Aabel klokka 18. Utstillingen kan ses frem til 21.

Lørdag kveld inviterer Christer Bjørnstad og Nina Garder til Lutefiskaften på Østgaard! Ett for damene, og ett for herrene! Påmelding innen fredag 19.

I Svenskegata åpner Halden Eksperimentelle Kunstsenter en ny utstilling lørdag klokka 19! Det blir underholdning også!

Stand up-komiker Dr. Bergland dukker opp på Brygga Kultursal lørdag! 19-forestillingen er utsolgt, men det er fremdeles ledige billetter til 21-forestillingen!

På Siste Reis dukker åttemannsorkesteret Drongo opp for å spille superdisco, krautrock, afrobeat og støyrock.

Fotballfan? Lyst til å se Watford spille mot Manchester United på storskjerm på lørdag? Red Army Halden og Halden Taxi har slått seg sammen om å frakte folk som vil se kampen til O’Learys i Sarp. Gratis taxi! Meld deg på på Red Armys Facebookside.

Søndag

På Fredriksten festning er det klart for andre dag med Julemarked fra klokka 11. Julemarkedet stenger klokken 18.

På Rød kan du gå og se Glenn Marius Skibsteds bilder i galleriet også søndag. Utstilling og kafe er åpen mellom 11 og 16.

På søndag inviterer Halden Eldreråd til Eldredagen i Brygga kultursal fra klokka 13. Det blir kaffe, kaker og underholdning frem til 16.30. Arrangementet er gratis!

God gjørehelg!

Kommentarer

kommentarer