Tips til helgen

Denne helga er det sju konserter i Halden! Dessuten kan du gå på teater, på Halloweenfest, spøkelsesvandring og kunstutstilling.

Fredag

Fredag kveld sparkes helgen i gang av selveste DeLillos i Brygga Kultursal, som skal spille nye og gamle låter for haldenserne fra klokka sju og utover.

Samtidig åpnes dørene for Østfold Internasjonale Teaters forestilling Tvil, hat og ærlighet i Immanuels kirke.

Klokka åtte er det endelig klart for plateslippkonsert for Monne! Hun slipper nemlig sitt andre album Jungle of Emotions samme dag, og feirer med konsert i Black Box.

På Vannvogna i gågata blir det musikk av det mer rockete slaget når rockecoverbandet Sideshow spiller sin årlige Halloweenkonsert fra klokka ni!

Lørdag

Lørdag formiddag kan du ta med deg barna på en eventyrstund hos Veslefrikk i gågata. Ylva og Martin inviterer til Eventyrteater, der de forteller historien om Den syvende far i huset.

Charles Grande har fremdeles sine malerier hengende på Galleri Rød denne helgen. Kom og se mellom 12 og 16! Herregårdskafeen er åpen.

Har du lyst til å høre litt swing, rock’n roll og gammaldans på lørdag? På Frivilligsentralen stiller Jensen og Tønnesen opp for å spille fra klokka 14.

Halden skolemusikkorps inviterer til HalloVenn-konsert i Salen klokka 14! Her får du høre blant annet Thriller, Ghostbuster-musikk og mye annet smågrøssent.

Vil du ha det førti hakk mer skummelt kan du møte opp på festningen klokka 19. Da stiller nemlig Monia og de andre fra Veslefrikk teaterverksted opp med spøkelsesvandringen Skrekk og gru i skumle rom og ganger på festningen.

Samtidig nede i byen, tropper Omar, Håkon og Ole opp i Fredrikshalds Teater klokka sju for å synge fra Haldensangboka Bind III.

Klokka sju er det også åpning for Jarle Johansens kunstutstilling It’s your choice på Vannvogna. Utstillingen står til mandag.

Har du lyst til å gå på kostymefest denne helga? Det blir Halloweenparty på Kokkekollektivet lørdag kveld, med premie for beste kostyme og alt! Tema er Marvel og DC Comics.

Såvidt meg bekjent skal ikke Mallrats kle seg ut når de inntar Vannvogna for å spille sin JJ Exhibition Concert lørdag kveld klokka ni. Men de har med seg support: L.I.A.R.

Søndag

På Galleri Rød er det siste sjanse til å se Charles Grandes malerier søndag mellom 12 og 14.

OBS: Se opp for skumle småttiser i gatene søndag kveld!

Happy Halloween!

Foto: Matt Hill/Pexels.

Kommentarer

kommentarer