Tips til helgen

Her finner du oversikten over helgens kulturelle happenings i Halden! 

Lørdag

Denne helgen blir andre og siste utstillinghelg for billedkunstner Charles Grande på Galleri Rød. Utstillingen og Herregårdskafeen er åpen mellom 12 og 16.

Klokka 11 går Ylva og Martin på scenen for å fremføre eventyrteateret Syvende far i huset i Veslefrikks lokaler! Klokka 13 inntar de samme scene nok en gang, denne gangen for å fremføre De tre små grisene.

Kunne du tenke deg å bli frivillig for Halden Røde Kors? På lørdag holder de Startkurs for frivillige, så nå har du sjansen. Påmelding før torsdag 4. november!

Lørdag er det Den store Kinodagen på Halden kino! Da får du kinobilletter til halv pris, fine førpremierer attåt, og konkurranser for store og små hele dagen.

Lyst til å se noen kule tegninger? Klokka 12 har Anne Sofie Heidenberg Utstillingsåpning i Veslefrikks Showroom 13 i gågata. Kom og se på de fine bildene til Anne Sofie!

I kveldinga blir det både Golden Oldies og nye takter når Vamp inntar Brygga kultursal for å feire 30 år som band klokka 19. De har lovet at de skal spille Tir n’a noir!

På Herregårdskafeen blir det bakgårdskneipestemning når Black Market Orchestra kjører i gang i sedvanlig stil klokka 21, med Erik Vitanza i front.

Søndag

Søndag kan du være friskus i skogen og gå Ertemarka rundt sammen med barna! Tippekort deles ut mellom 10 og 13 på parkeringsplassen, og langs løypa står det folk ved bålpanner som deler ut kaffe til voksne og pølser til barna. Dra på deg turbukse og kom!

Har du lyst til å se fin dans i Blackbox? Klokka 17.30 inntar danser og koroeograf Carl André Johanssons kvintett svarteboksen for å danse sine tre koreografier for haldenserne. Dette bør du lese mer om her.

God gjørehelg allihopa!

Kommentarer

kommentarer