Tips til helgen

Denne helgen blir det latterlig grøss i teateret, to releasekonserter, to kunstutstillinger, og eventyr både i gågata og på festningen. Se bare her:

Fredag

Vi går inn i den siste spillehelgen for HaldenCompagniet og Mysteriet Myrna Vep, og fredag står de klare i sine flotte kulisser i Fredrikshalds Teater kl. 19 for å gi deg en grøsselatterlig teateropplevelse.

Klokka 19.30 i Brygga kultursal dukker Hanne Boel opp for by på det nye, det gamle, det soula, det bluesa og det jazza. Alt som er Hanne Boel.

På Galleri Rød kan du være tilskuer til en kunstnersamtale med billedkunstner Charles Grande fredag kveld. Lørdag åpner han en ny utstilling i galleriet, og på fredag byr han på noen tanker og innsikter i galleriet mellom 18 og 20.

Lørdag

Kunstgården har de en stor fellesutstilling på gang i sine lokaler i gågata. Her finner du mye spennende, ikke minst på Kunstgårdens barne- og ungdomsvegg der unge talenter kan henge sin kunst helt gratis!

Mer kunst! På Galleri Rød klipper Charles Grande snoren for sin utstilling i galleriet klokken 12. Utstillingen er åpen til 16, og Herregårdskafeen er også åpen!

Klokken 11 går teppet opp for første eventyrforestilling med Barnas lille scene i Veslefrikks lokaler i gågata! I første forestilling byr Ylva Berger Nyborg og Martin Kingsrød Larsen på en koselig eventyrstund med Pannekaka!

Lørdag kveld byr på tre konserter! Første band ut er The Beatniks, som kommer for å rocke opp kultursalen klokka 19.

En liten halvtime senere rigger Frank Skovrand Trio seg til på Siste Reis for å spille fra den blodferske og nyslupne plata Opphørets time.

På nordsiden åpner Benedict Parton med band (og det bandet er ikke noe småtteri) dørene for sin releasekonsert på Vannvogna konsert- og kunsthall klokka 21. De skal blant annet spille et par singler fra den kommende plata Intermission.

På Fredrikshalds Teater går teppet opp for Myrna Vep klokka 19!

Søndag

Helgens kunstutstillinger er begge åpne søndag. Du kan ta turen til Kunstgården mellom 11 og 16, og Charles Grandes utstilling på Galleri Rød er åpen mellom 12 og 16. Herregårdskafeen er også åpen!

Har du vært på Afternoon tea før? Denne søndagen har du sjansen! Søndag klokken 13 inviteres det til Afternoon tea med historiefortelling på Den Gamle Kommandant i indre festning!

Ta med deg barna på konsertforestilling med Klangbein! Søndag kommer trompetist Ole Jørn Myklebust og klarinettist Morten Barrikmo til Vannvogna for å spille og lage skøy for barn mellom 3 og 10. Forestillingen starter klokken 14.

Søndag kveld går teppet opp for siste forestilling med Mysteriet Myrna Vep i Fredrikshalds Teater. Siste sjanse til å få med seg en vanvittig morsom teaterforestilling!

Kommentarer

kommentarer