Tips til helgen

Januar er på hell, og kulturbyen Halden er i ferd med å våkne opp etter nyttår. Denne helgen er det intet mindre enn åtte konserter i Halden! Men det er ikke det eneste som foregår i den fine byen vår denne helgen. Se bare her: 

Det er fredag! Har du lyst til å oppleve blodfersk Haldenrock? Lokale The Mallrats, som slapp sin første singel i begynnelsen av januar, holder sin aller første konsert på Siste Reis i kveld klokka 20. Det blir fett.

En snau time senere bys det på prog rock og psykedelisk doom rock på nordsiden, når svenske Superlynx og norske Orkan går på scenen på  Feelgood for å spille fra klokka ni og utover i de små timer.

Fredagens tredje konsert går i gang klokka 22 på Bryggerhuset Syd, dit kommer nemlig tekstforfatter og rapper Svartepetter og DJ Konkret for å underholde haldenserne utover kvelden.

Lørdag

Kunne du tenke deg å bli frivillig i Halden Røde Kors? Lørdag kjører Halden Røde Kors introduksjonskurs på Røde Kors-huset i Busterudgata 23. Kurset starter 12 og er ferdig 15.

Lørdag klokka 17 går dørene opp for Hockeyhelg med Comet! To viktige hockeykamper skal spilles i løpet av helgen, og lørdagens kamp mellom Nidaros og Comet starter altså klokka 17. Underveis i kampen vil det settes fokus på Team Rynkebys innsats for å samle inn penger til barnekreftsaken. Comet skal selv bidra til innsamlingen, og i anledning dette arrangerer de også spinning til inntekt for kreftsaken på Spenst klokka 12-13.

Lørdag vil en fullsatt kultursal kose seg med Alt fra The Beatles 1969, men denne konserten er dessverre utsolgt, så bedre lykke neste gang!

Siste Reis kjører konserter fredag, lørdag OG søndag denne helgen. Lørdagens konsert på pøbben ved stasjonen blir med stockholmer og up and coming americanastjerne David Ritschard. Med seg som gjest har han gullstrupen Hege Brynildsen! Konserten starter klokka 20.

På nordsiden er det tid for helgens konsert nummer seks (!) når Aiming for Enrike inntar scenen på Vannvogna konsert- og kunsthall i gågata. Aiming for Enrike er ute og feirer slippet av sitt fjerde album Music for working out. Support ved lokale Yonakit!

Søndag

Husker du Supersøndag? Nå er Supersøndag tilbake, i helt ny drakt og i nye lokaler. Fra nå av avholdes Supersøndagene på Fredrikshalds Teater! Denne første Supersøndagen står i Emil i Lønnebergets tegn! Det blir teaterforestilling, det blir verksted for barna, og det blir kafé. Arrangementet starter klokken 12, og varer til 15. Les mer om konseptet Supersøndag her.

Hockeyhelgen med Comet fortsetter søndag, og klokka 14.30 blir det nok en kamp mellom Comet og Nidaros i Halden Ishall.

Er du glad i å synge? Er du glad i musikaler? Kanskje du vil være med i Veslefrikks musikalkor? Det er helt gratis, og de har øving klokka 18 på søndag, i Veslefrikks lokaler på festningen! Åpent for alle over 12!

Musikal blir også tema når Anniken Falch Hillestad kommer for å synge musikal-perler på Frivilligsentralen søndag kveld klokken 18. Gratis inngang!

Har du hørt om Daniel Sandvik? Ikke det? Han bør du høre om. Daniel holder sin aller første visekonsert i Halden på Siste Reis søndag kveld, og med seg på bass har han Terje Støldal.

God gjørehelg!

 

Foto: Nina Røsnæs

 

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer