Tips til helgen

Lurer du på hva du skal gjøre denne helgen? Ikke lur mer, les her: 

Fredag

Fredag kveld dukker oslobandet Brut Boogaloo opp for å spille sin 70-tallsinspirerte rock på Siste Reis! Konserten starter klokken 20. Support ved Påls Butikk.

To timer senere går lokale Living Alma på scenen på Bryggerhuset Syd for å spille sin vakre, folk-inspirerte pop med Ingvild Håkonsdatter i front. Konserten starter altså klokken 22.

Lørdag

Lørdag spilles årets siste hjemmekamp med Kvik på Halden Stadion klokken 13. Bli med og fyll opp Stadion og hei frem gutta da vel!

Denne helgen er det salg av Second hand-klær på Galleri Rød! En gjeng damer har ryddet i garderobene, og funnet godbiter de gjerne vil selge videre. Kanskje kommer du hjem med en rimelig Ralph Lauren-kjole, hvem vet? Både kafeen og klessalget er åpent mellom 12 og 16.

Lørdag ettermiddag blir det piano-og fløytemusikk når Morten Fagerli og Germaine Hexeberg foretar en «Musikalsk Amerika-reise» på Internasjonal kulturkafe på Frivilligsentralen mellom 16 og 18. Det blir utstilling av leker, og servering av kaker, kaffe og te. Gratis inngang!

Klokken 17 inviterer Arméen i Tistedal til den andre av lørdagens seks (!) konserter. På Arméen blir det nemlig gratis høstkonsert med Blåsekompaniet og Hauge Musikkorps!

Nede i sentrum fortsetter lørdagens konsertkjør! Siste Reis åpner dørene for konsert med haldenbandet Red Faces klokka 20! På Bryggerhuset blir det også konserter med lokal flavør, der skal haldenbanda The Phrenic og Yonakit spille fra klokka 22 og utover. Her blir det musikalsk mimring og møte med nye, musikalske krefter i byen.

På Herregårdskafeen blir det intimt og vakkert når Vigdis Wisur tar med seg den flotte stemmen sin og et knippe eminente musikere for å spille og synge fra 21.00.

I Svenskegata er det duka for digg synth når lokale Supercraft og Technomancer spiller på Feelgood fra 21 og utover.

Søndag

Søndag vil det også være salg av Second hand-klær på Rød. Åpent mellom 12 og 16!

Hockeyinteressert? Søndag kveld er det hjemmekamp for Comet i Halden ishall, de møter nemlig Furuset klokken 17.00. Billettsalget åpner en time før kampstart.

Og så må dere huske å stille klokka da, natt til søndag!

God gjørehelg!

Kommentarer

kommentarer