Tips til helgen

Denne helgen kan du for eksempel gå på strippeshow, dilte rundt Ørsjøen, høre konserter av ulike slag, gå på kviss eller ta deg en tur på fotballkamp. Ut og gjørra!

Fredag

På fredag kan du ta med deg unga og overvære premieren på den nye Sabeltann-filmen Kaptein Sabeltann og den Magiske Diamant! Filmen begynner klokken 18. Hiv og hoi.

Paal Flaata, Vidar Busk og Stephen Ackles fortsetter Elvis-suksessen fra i fjor, og reiser ut på turné med In Memory of Elvis Gospel vol. 2.  Denne gangen har de med seg et nytt knippe gosplelåter i kofferten når de kommer til Immanuels kirke for å synge. Pico Canto skal kore! Konserten starter klokken 19.

Fredag kveld skal det kvisses på Mikrobryggeriet! Broder Stensrøds fredagskviss starter klokka 20.

Klokken 20 rigger også Coverbandet Melody Market seg til på Kongens Brygge for å spille «guilty pleasures» for haldenfolket. Høy allsangfaktor!

Kveldens konsert #3 går også av stabelen klokken 20. Noiserock/eurotrash-bandet Deathcrush går på «scenen» klokka 20 for å spille «Dance møter Grunge, No Wave krysset med Svart Metall og Støy som kjemper i kamp med HipHop» på Siste Reis Pub.

Klokken 20 går også Chippendales på scenen i Brygga kultursal. Gjør klar for olja kropper, buksekasting og heftige dansenumre.

Lørdag

Lørdag fyres grillene for årets siste Coffee, Cars & Bikes ute på Isebakkveien 55. Alle slags biler og motorsykler er velkomne! Det grilles og prekes på parkeringsplassen fra 12 og frem til klokken 17.

På lørdag kan du ta med deg barna på Dukketeateret Sten og Brød i bakeriet på Fredriksten festning! Det spilles én forestilling klokken 13 og én forestilling klokken 15. Forestillingen spilles hele høstferien, og muséet og kaféen har også åpent. Du kan også ta med barna på dukketeaterverksted på Den gamle kommandant! Les mer om dukketeater og høstferiepakka på festningen her.

Halden Kunstforening har invitert kunstner Johan Söderström til å stille ut sine malerier på Galleri Rød de to nærmeste helgene. Utstillingen åpnes lørdag klokken 12 og holder åpent til 16. Etter å ha beskuet Johans kunst kan du ta deg en kaffe og vaffel på Herregårdskaféen!

Lørdag er det klart for nok en dag med Åpen gård på Høili Besøksgård mellom 12 og 16. Trylleshowet med magiker Osmondo starter klokken 14!

Det er duka for en tøff kamp på Halden stadion når Kvik møter Levanger lørdag klokken 14. Bli med og hei frem Kvik på tampen av sesongen!

Lørdag kveld er det stille og rolig i Halden by. Ja bortsett fra på kultursalen da, der blir det ikke stille. Der går nemlig Chippendales på scenen for å danse fra klokka 19. 00 og utover. Forbered dere på nok en kveld med buksekasting, olja kropper og gærne damer.

Søndag

Søndag blir det Tur til Budalsvika med Turgruppa TFL. Oppmøte for samkjøring på Tangen brygge i Tistedal klokken 10. Mer info finner du på Turgruppa TFLs facebookside.

På søndag kan du gå og se Dukketeaterforestillingen Sten og Brød i bakeriet på Fredriksten. To forestillinger spilles søndag; én klokken 13 og én klokken 15. Kaféen og museet er også åpne! Les mer her.

Utstillingen til Johan Söderström på Galleri Rød Herregård er åpen på søndag mellom 12 og 16. Herregårdskaféen holder også åpent i dette tidsrommet.

Søndag arrangerer Idd sportsklubb Ørsjødilten for førtiende gang! 40-årsjubiléet vil naturligvis by på noen overraskelser… Arrangmentet varer fra 12 til 15.

På Skodsberg Gård i Aremark blir det Høstloppis søndag klokken 12. Her vil du få kjøpt brukt, nytt, husflid, kaffe, vafler og brus.

Søndag kveld er det nok en forestilling med Knut Nærums KORPS i Brygga kultursal. Les mer om forestillingen her. Denne gangen er det Ha-Bo-Na-korpset som spiller i forestillingen.

God gjørehelg alle sammen!

Foto: Nina Røsnæs.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer