Tips til helgen

Det er utrolig hva som foregår en vanlig septemberhelg i Halden. Se bare her: 

Fredag

Den første av helgens seks (!) konserter finner sted på hyggelige Herregårdskaféen klokken 20. Dit kommer countrybandet Ødemark for å spille sammen med country/western-duoen Chris and June with a Country Tune. Her blir det nok både Johnny Cash, Alisson Kraus og mye annet fint!

En halvtime senere, litt lenger opp i etasjene over Kokkekollektivet, rigger Magne Skibsted Jensen og hans Teigen-gjeng seg til for å synge og feire Jahn Teigens 70-årsdag med konserten Jahn vi Elsker.

Fredagens tredje konsert starter på Kongens Brygge klokken 21. Da går Vidar Villa på utescenen på Kongens for å spille egne hits frem til klokken 11. Det blir bra med lyd på torget og i indre havn fredag kveld!

Inne på Bryggerhuset blir det konsert av et litt roligere slag fredag kveld, dit kommer nemlig Maria Bakken med band for å spille fra klokka 22.

Lørdag

Lørdag kan du starte dagen rolig med Utendørs yoga på Fredriksten festning med Yoga4You klokken 10.30. Hvis det regner flyttes yogaen innendørs!

Lurer du på hva drømmene dine betyr? Da kan du bli med på Drømmekurs på Ethos Academy i Halden på lørdag og søndag. Her skal man meditere, og prøve å forstå hva drømmene prøver å fortelle oss.

Har du lurt på å lære deg selvforsvar? På lørdag har Halden Kamsportsenter gratis Kickboxing self defence-kurs kun for kvinner mellom 11 og 13.

Lørdag er det også åpningsdag for det hyggelige Høstmarkedet på Rød Herregård! Markedet åpner klokken 12 og holder åpent til klokken 16.

Lørdag er også åpningsdag for en ny og spennende utstilling i Busterudparken. Utstillingen STED er et samarbeid mellom Halden historiske Samlinger og Halden fengsel. Klokken 14 blir det høytidelig åpning av utstillingen i parken, og åpningsfest følger på Møtestedet kafé klokken 15!

Klokken 15 starter treningskampen mellom Comet og Hasle-Løren på Halden Ishall. Dette blir den siste treningskampen før serien starter.

I Kokkekollektivets bakgård går Majornas 3dje Rote og Absolut 60% Ledin på utescenen for å spille svenske hits fra klokka åtte og utover.

Klokken 20 starter også lørdagens konsert nummer to på Siste Reis Pub. Dit kommer Trond Granlund med band for å spille på den koselige puben ved stasjonen.

Søndag

Vil du være med som statist på Innspilling av musikkvideo? Åge Sten Nilsen skal spille inn en musikkvideo til Stjernekamp, og trenger folk i publikum på Gribsrød Gård klokka 14! Det er cowboy-låvedans som er tema, så ta på cowboyhatten og bootsene. Det blir servert mat og drikke. Vil du melde deg på? Send en melding til Marius på 41921244.

Søndag arrangerer Turgruppa TFL rundtur i Vestfjella, med Ole Lagerholt som kjentmann. Godt fottøy er et must! Oppmøte på Tangen brygge i Tistedal klokken 10 for samkjøring!

På søndag er det Padlingens dag! I anledning dagen har Halden Padleklubb åpen dag på klubbhuset på Tangen brygge i Tistedal mellom 12 og 15. Her kan du prøve kajakk, kano, SUP og raft. For barna blir det kajakkorientering! Instruktører er på plass for å veilede og gi padletips. Det blir salg av kaffe, saft og vafler.

Husk at Høstmarkedet på Rød Herregård også er åpent på søndag!

Etter at du har kikka ferdig på høstmarkedet kan du innta Søndagsmiddagen på Kokkekollektivet! Der er Gunn Helene Arsky gjestekokk søndag mellom 14 og 19. Gjestekokk Gunn Helene Arsky skal servere gulrotsuppe, sopplasagne og chai-posjert pære!

Søndag ettermiddag kan du avgi din stemme i årets kommunevalg! Valglokalene i Halden har åpent søndag mellom 16 og 20. Halden har ni valglokaler som er åpne søndag, de befinner seg her.

God gjørehelg!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer