Tips til helgen

Ferien er over, skolen starter på mandag – men fortvil ikke: Det er alltid noe å glede seg til i Halden! Her kan du lese om alt det fine som skjer denne augusthelgen i Halden:

Fredag

Det er valgtider, og hvis du vil kan du begynne helgen med litt politisk påfyll. På Erlandsen Conditori avholdets det nemlig åpent møte med Aremark og Halden Senterparti fredag fra 18 og utover.

Fredagens store happening er nok allikevel Motown 60 år på torget! Fredag kveld inntar Det Norske Blåseensemblet torget med gratis Fyrverkerikonsert! I år er temaet Motown, så det blir både Jackson Five, Marvin Gaye, Diana Ross og mye annet innen soulpop på torget fredag kveld. Og så fyrverkeri da, til slutt.

Lørdag

Lørdag kan du gå på tre konserter i Halden!

Klokken 17 åpner Herregårdskaféen portene til sin årlige Coconut-festival med Salmon Smokers og gjesteartister. I år er temaet Woodstock!

Klokken 18 inviteres det til konsert på ærverdige Fredrikshalds teater. Nordiske sommernetter er en konsert for alle som elsker lange sommernetter, folkeviser og norske klaverkomposisjoner. Jarlsberg Vokal synger og Steffen Horn spiller piano.

Lørdag kveld blir det Ølsmaking på Mikrobryggeriet. Blir du sittende etter ølsmakinga kan du få med deg dobbel feature med The Twang-O-Matics og Black Market Orchestra i bakgården etterpå. Konserten starter klokka 20.

Søndag

Søndag kan du være med på Familietur til Kolbjørnsviksjøen med Barnas Turlag! Avfart på Kiwi Brødløs klokka 11 for samkjøring.

Søndag er det også Åpen dag på Hov rideskole mellom 14 og 18. Alle som har lyst kan komme innom og titte på hestene, hilse på høner og kaniner og prøve seg på hesteryggen.

På søndag kan du også få med deg Kvik Haldens første hjemmekamp for høstsesongen på Halden stadion. Kvik spiller mot Moss, og kampen starter klokka 18.

God gjørehelg!

Kommentarer

kommentarer