Tips til helgen

Det har vært noen rolige helger i Halden nå i januar og februar, men denne helgen er stappa med ting du kan finne på. Se bare her:

Fredagens første arrangement starter klokka åtte, da går teppet opp for Brede Bøe i Fredrikshalds teater og hans show En kveld med Brede. Nede på sydsiden rigger haldenbandet Stemning seg til på Bryggerhuset for å holde konsert klokka ti. Klokka ti går også Frode Stians Duo på scenen på Dickens for å servere oldies goldies og allsang i et par timers tid. Vi snakker Creedence, vi snakker D.D.E og vi snakker Springsteen. Best å varme opp først.

På lørdag smeller det på kulturfronten i Halden, da teller vi fire konserter, én kunstutstilling og én teaterforestilling i Halden by. Førstemann ut er Halden kunstforening, som åpner Hanne Haukoms utstilling på Galleri Rød klokken 12. Ustillingen er åpen til klokken 16. Andre arrangement ut på lørdag er Karius og Baktus, som settes opp av Veslefrikk på Veslefrikk scene på festningen klokka 14. 

Karius og Baktus, også kjent som Monia Berger og Jonas Borge Stafsengen.

Klokka halv åtte får vi kveldens første konsert servert, da blir det en helaften med Jahn Teigen-låter når Magne Skibsted Jensen & Co inntar kultursalen med sitt hyllestshow Jahn vi elsker. Fare for splitthopp. En snau halvtime senere går Einar Flaa på scenen på Herregårdskafeen, her kan man forvente nedpå-stemning og fyr i peisen. Klokka åtte dukker Sanne Kvitnes opp med bandet sitt på de skrå bredder i Fredrikshalds teater for å synge og fortelle historier fra livet sammen med Monne Stang Møller, Christina Brynildsen og Daniel Sandvik. 

Den samme nedpå-stemningen som hersker på Herregårdskaféen og i teateret bør man nok ikke forvente i Svenskegata lørdag kveld, når Vänersborgsbaserte Back to Basic skal spelle bluesrock på Feelgood fra klokka ni og utover. 

Hanne Haukoms salgsutstilling på Galleri Rød er åpen også søndag, og det er jammen Herregårdskaféen også.

Søndag kveld skal Det norske Blåseensemble blåse i lag med jazztalentet Mathias Eick på Brygga kultursal mellom sju og ni.

God gjørehelg!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer