Tips til helgen

Denne helgen kan du gå på konserter, utstillinger, forfattermøte og natursti. Blant annet. Sjekk hva som skjer i Halden denne helgen:

Helgen sparkes i gang fredag kveld med The Contenders, de skal spille på Bryggerhuset fra klokka ti og utover. Gutta gleder seg til å gå på scenen på Bryggerhuset igjen, og har planer om å spille noen splitter nye låter for haldenserne.

Oppe på nordsiden skal en av Sveriges nasjonalskalder hylles fredag kveld, for da skal nemlig Chris Edgar tolke Ulf Lundell på Dickens fra ni og utover.

Lørdag 3. november

På lørdag bør du ta deg en tur opp på Galleri Rød for å se den nye utstillingen som åpnes klokken 12, det er Glenn Marius Skibsted som stiller ut sine verker både denne og neste helg. Herregårdskaféen er åpen under utstillingen, så etter at du har sett på de fine bildene til Glenn kan du jo ta deg en kaffe og en matbit der? Vaflene er innmari gode.

På Galleri Rød henger Glenn Marius Skibsteds bilder, men du får ikke gå inn og kikke før klokka 12 på lørdag. Utstillingen er åpen lørdag og søndag mellom 12 og 16.

Noen tror kanskje at det minst må være bursdagen til Johnny Cash på lørdag, siden det skal være Cash-konserter både på kultursalen og på Bryggerhuset lørdag kveld. Men det er ikke bursdag, vi er bare innmari glad i Cash her i byen. Både kultursalen og Bryggerhuset kjører altså Cash-aften lørdag kveld, men du rekker faktisk begge to hvis du vil! På kultursalen starter nemlig Johnny Cash Roadshow klokka sju, og så begynner Cash Commitment-konserten på Bryggerhuset klokka ti.

Men vi er ikke ferdige med å hylle gamle helter med dette! På Fredrikshalds teater skal nemlig både The Kinks, The Rolling Stones OG The Beatles hylles i en storslagen British Invasion fra klokka sju til elleve. Kinky Way inviterer!

Søndag 4. november

Etter all den sekstitallsrocken på lørdag kan det kanskje være greit med en tur i frisk luft på søndag? For eksempel kan du være med Barnas Turlag og gå Ertemarka rundt på søndag? De har natursti, og steker pinnebrød og griller pølser. Det blir nok innmari koselig.

Husk at Glenn Marius Skibsteds utstilling også er åpen søndag mellom 12 og 16, og det er jaggu Herregårdskaféen også!

Søndag ettermiddag kan du ta med deg barna og gå på Forfattermøte med Halden litteraturforening på biblioteket mellom ett og to. Det er Hilde Hagerup og Ingrid dos Santos som kommer, og de skal snakke om boka Bestefar og jeg seiler vår egen sjø. Arrangementet passer for barn mellom 9 og 13.

Etter forfattermøtet kan du rusle over gata og inn i Fredrikshalds teater. Der skal nemlig Tistedalens Musikforening ha matiné fra halv fire til halv seks. Knut Henriksen dirigerer, og Andrew Boyle er konferansier.

Men helgen er ikke ferdig ennå. Søndag kveld kan du få høre Army Gospel synge i Frelesarméens lokaler i Oscarsgate 8. Denne konserten er gratis!

God gjørehelg alle sammen!

Forsidefoto: Nina Røsnæs.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer